Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Myjavskí Kopaničiari TVRDÍ CHLAPI
Sedíme v rohu Tactiek rohovka
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 43.2
adequate Schieten excellent
good Passen adequate
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Štetár passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kvak de bal. Kvak geeft een hoge lob. Seitzer is nu in balbezit. Seitzer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - TVRDÍ CHLAPI 1:0

4e minuut.
Seitzer met een sublieme pass. Štetár is nu in balbezit. Štetár geeft een hoge lob. Seitzer is nu in balbezit. Seitzer draait met de bal, schiet en ... Combin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Mingtai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingtai geeft een lange en hoge pass. Nodarse is nu in balbezit. Nodarse heeft problemen om de bal te vangen. Nodarse draait met de bal, schiet en ... Svitan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Skulme met een sublieme pass. Woźniak is nu in balbezit. Woźniak geeft de bal voor. Nodarse bereikt de bal nog maar net als eerste. Nodarse haalt uit met een fantastische trap. Svitan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nodarse rent richting de bal. Nodarse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Myjavskí Kopaničiari - TVRDÍ CHLAPI 1:1

37e minuut.
Hantsák geeft een hoge lob. Seitzer rent richting de bal. Bulatov onderschept slim de pass. Bulatov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - TVRDÍ CHLAPI 1:2

40e minuut.
Jolly passt de bal zonder na te denken. Hantsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hantsák geeft een lange en hoge pass. Nodarse is nu in balbezit. Nodarse schiet op doel. Svitan bokst de bal weg. Nodarse bereikt de bal nog maar net als eerste. Nodarse draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Kardáš met een sublieme pass. Woźniak is nu in balbezit. Woźniak geeft een lange en hoge pass. Jolly bereikt de bal nog maar net als eerste. Jolly schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Myjavskí Kopaničiari 49%, TVRDÍ CHLAPI 51%.
Myjavskí Kopaničiari - TVRDÍ CHLAPI 1:2

54e minuut.
Jolly met een sublieme pass. Hantsák rent richting de bal. Hantsák geeft een hoge lob. Seitzer is nu in balbezit. Seitzer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Defilippi geeft een lange en hoge pass. Skulme is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jolly. Jolly krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Render rent richting de bal. Render geeft de bal voor. Štetár rent richting de bal. Štetár schiet op doel. Combin probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bulatov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jolly bereikt de bal nog maar net als eerste. Jolly schiet op doel. Combin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Myjavskí Kopaničiari - TVRDÍ CHLAPI 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Myjavskí Kopaničiari 54%, TVRDÍ CHLAPI 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Myjavskí Kopaničiari - TVRDÍ CHLAPI 2:2