Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TVRDÍ CHLAPI Myjavskí Kopaničiari
rohovka Tactiek Sedíme v rohu
42% Balbezit 58%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 34.6
excellent Schieten good
good Passen good
weak Verdedigen weak


10e minuut.
Mazo rent richting de bal. Inworp. Mosler met een snelle inworp. Jolly is nu in balbezit. Jolly haalt uit met een fantastische trap. Combin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jolly rent richting de bal. Jolly schiet op doel. Combin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jolly rent richting de bal. Jolly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TVRDÍ CHLAPI - Myjavskí Kopaničiari 0:1

13e minuut.
Daar is Skulme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seitzer rent richting de bal. Skulme begaat een overtreding. Skulme krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Kinick rent richting de bal. Kinick geeft een hoge lob. Seitzer rent richting de bal. Nodarse onderschept slim de pass. Nodarse draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Nodarse met een snelle inworp. Jolly bereikt de bal nog maar net als eerste. Nodarse onderschept slim de pass. Nodarse heeft problemen om de bal te vangen. Nodarse draait met de bal, schiet en ... Svitan bokst de bal weg.

26e minuut.
Nodarse passt de bal zonder na te denken. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga geeft de bal voor. Jolly is nu in balbezit. Jolly draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jolly is nu in balbezit. Jolly draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jolly rent richting de bal. Jolly schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Jolly speelt de bal door. Štetár bereikt de bal nog maar net als eerste. Štetár geeft een lange en hoge pass. Jolly bereikt de bal nog maar net als eerste. Jolly draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TVRDÍ CHLAPI 52%, Myjavskí Kopaničiari 48%.
TVRDÍ CHLAPI - Myjavskí Kopaničiari 0:1

67e minuut.
Jolly passt de bal zonder na te denken. Edrek rent richting de bal. Edrek geeft de bal voor. Seitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Seitzer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TVRDÍ CHLAPI - Myjavskí Kopaničiari 0:2

71e minuut.
Render geeft een hoge lob. Jolly bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosler onderschept slim de pass. Mosler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TVRDÍ CHLAPI - Myjavskí Kopaničiari 1:2

76e minuut.
Nodarse passt de bal met de wreef. Woźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźniak geeft een hoge lob. Nodarse bereikt de bal nog maar net als eerste. Nodarse schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Štetár passt de bal in één keer door. Seitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Skulme is nu in balbezit. Seitzer onderschept slim de pass. Seitzer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Seitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Seitzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TVRDÍ CHLAPI - Myjavskí Kopaničiari 1:3

87e minuut.
Daar is Bolík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woźniak is nu in balbezit. Woźniak geeft een lange en hoge pass. Nodarse is nu in balbezit. Nodarse draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nodarse bereikt de bal nog maar net als eerste. Nodarse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TVRDÍ CHLAPI - Myjavskí Kopaničiari 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TVRDÍ CHLAPI 41%, Myjavskí Kopaničiari 59%.
TVRDÍ CHLAPI - Myjavskí Kopaničiari 2:3