Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Slovan Pressburg chelsea 7
rohova Tactiek 3
40% Balbezit 60%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 38.3
matig Schieten goed
matig Passen zwak
zwak Verdedigen goed


8e minuut.
Snoeck is nu in balbezit. Snoeck passt de bal met de wreef. Diegs probeert naar een medespeler te passen. Arcangelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcangelo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Arcangelo neemt de hoekschop. Snoeck kopt de bal weg. Gorda heeft problemen om de bal te vangen. Rohlík onderschept slim de pass. Rohlík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - chelsea 7 1:0

17e minuut.
Lelučiak met een harde bal richting middenveld. Arcangelo kopt de bal weg. Snoeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohlík verovert de bal door een tackle van achteren. Rohlík draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Diegs bereikt de bal nog maar net als eerste. Diegs met een sublieme pass. Arcangelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcangelo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Slovan Pressburg - chelsea 7 1:1

30e minuut.
Vasily rent richting de bal. Romaniewicz is nu in balbezit. Romaniewicz geeft een hoge lob. Arcangelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcangelo schiet op doel. Kleks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Skarupa met de inworp. Diegs bereikt de bal nog maar net als eerste. Diegs speelt de bal door. Arcangelo is nu in balbezit. Arcangelo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Slovan Pressburg 48%, chelsea 7 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Slovan Pressburg - chelsea 7 1:1

46e minuut.
Romančík komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Romančík onderschept slim de pass. Arcangelo verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Arcangelo de bal. Arcangelo schiet op doel. Kleks maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - chelsea 7 1:2

50e minuut.
Snoeck is nu in balbezit. Snoeck passt de bal met de wreef. Vasily is nu in balbezit. Romančík onderschept slim de pass. Romančík haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Romančík haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Lelučiak met een harde bal richting middenveld. Arcangelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcangelo haalt uit met een fantastische trap. Kleks verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arcangelo rent richting de bal. Arcangelo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Daar is Bałamut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorda rent richting de bal. Romančík verovert de bal door een tackle van achteren. Romančík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Slovan Pressburg - chelsea 7 2:2

65e minuut.
Perat komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Romančík met een snelle inworp. Diegs speelt de bal door. Arcangelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Arcangelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arcangelo haalt uit met een fantastische trap. Kleks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Diegs speelt de bal door. Snoeck is nu in balbezit. Snoeck geeft een lange en hoge pass. Arcangelo is nu in balbezit. Arcangelo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Rohlík probeert de bal aan de voet te houden. Snoeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Snoeck probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rohlík de bal. Rohlík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Rohlík met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arcangelo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rohlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohlík haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - chelsea 7 3:2

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rohlík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diegs probeert naar een medespeler te passen. Arcangelo is nu in balbezit. Arcangelo draait met de bal, schiet en ... Kleks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Slovan Pressburg 49%, chelsea 7 51%.
Fc Slovan Pressburg - chelsea 7 3:2