Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Slovan Pressburg TVRDÍ CHLAPI
rohova Tactiek rohovka
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 39.5
weak Schieten excellent
average Passen average
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Skarupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarupa passt de bal met de wreef. Cuesta rent richting de bal. Cuesta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cuesta is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - TVRDÍ CHLAPI 1:0

15e minuut.
Mingtai rent richting de bal. Mingtai geeft een lange en hoge pass. Peraccini is nu in balbezit. Gorgiladze verovert de bal door een tackle van achteren. Nodarse onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Slovan Pressburg - TVRDÍ CHLAPI 1:1

22e minuut.
Peraccini met een snelle inworp. Skarupa rent richting de bal. Skarupa heeft problemen om de bal te vangen. Skarupa haalt uit met een fantastische trap. Combin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - TVRDÍ CHLAPI 2:1

24e minuut.
Kardáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardáš geeft de bal voor. Nodarse bereikt de bal nog maar net als eerste. Nodarse schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Nodarse rent richting de bal. Nodarse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Slovan Pressburg - TVRDÍ CHLAPI 2:2

31e minuut.
Gorgiladze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nodarse is nu in balbezit. Daar is Nodarse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nodarse schiet op doel. Kleks probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - TVRDÍ CHLAPI 2:3

44e minuut.
Inworp. Skulme zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skarupa rent richting de bal. Nodarse onderschept slim de pass. Nodarse haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Slovan Pressburg 54%, TVRDÍ CHLAPI 46%.
Fc Slovan Pressburg - TVRDÍ CHLAPI 2:3

60e minuut.
Nodarse passt de bal zonder na te denken. Inworp. Gorgiladze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nodarse is nu in balbezit. Nodarse haalt uit met een fantastische trap. Kleks bokst de bal weg.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skulme met een snelle inworp. Skarupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarupa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Slovan Pressburg - TVRDÍ CHLAPI 3:3

72e minuut.
Defilippi geeft een lange en hoge pass. Skulme bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarupa begaat een overtreding. Skarupa krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Skarupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełczyński onderschept slim de pass. Pełczyński passt de bal in één keer door. Nodarse rent richting de bal. Nodarse schiet op doel. Kleks verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nodarse bereikt de bal nog maar net als eerste. Nodarse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - TVRDÍ CHLAPI 3:4

83e minuut.
Nodarse kopt de bal weg. Skulme is nu in balbezit. Skulme geeft een hoge lob. Nodarse bereikt de bal nog maar net als eerste. Nodarse schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Peraccini verovert de bal door een tackle van achteren. Cuesta onderschept slim de pass. Klungelig pakt Cuesta de bal. Cuesta draait met de bal, schiet en ... Combin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Slovan Pressburg - TVRDÍ CHLAPI 4:4

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gorgiladze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nodarse rent richting de bal. Nodarse draait met de bal, schiet en ... Kleks maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - TVRDÍ CHLAPI 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Slovan Pressburg 49%, TVRDÍ CHLAPI 51%.
Fc Slovan Pressburg - TVRDÍ CHLAPI 4:5