Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chelsea 7 FC Slovan Bratislava 19
3 Tactiek rohovka
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 45
good Schieten good
adequate Passen solid
poor Verdedigen solid


8e minuut.
Rokser rent richting de bal. Pristavu onderschept slim de pass. Pristavu draait met de bal, schiet en ... Arcangelo probeert de bal aan de voet te houden. Lelučiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - FC Slovan Bratislava 19 0:1

15e minuut.
Pristavu met een snelle inworp. Coman rent richting de bal. Gorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Coman onderschept slim de pass. Coman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Brykała heeft problemen om de bal te vangen. Brykała geeft de bal voor. Pristavu is nu in balbezit. Pristavu schiet op doel. Lelučiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pristavu passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Escobosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pristavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pristavu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Doeltrap. Lelučiak trapt de bal weg. Escobosa is nu in balbezit. Escobosa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kyszel geeft de bal voor. Coman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorda rent richting de bal. Coman onderschept slim de pass. Coman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Coman is nu in balbezit. Coman haalt uit met een fantastische trap. Lelučiak probeert naar een medespeler te passen. Escobosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobosa haalt uit met een fantastische trap. Clerici bokst de bal weg.

38e minuut.
Kyszel heeft problemen om de bal te vangen. Pristavu speelt de bal door. Daar is Kyszel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escobosa rent richting de bal. Escobosa draait met de bal, schiet en ... Clerici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Clerici speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Escobosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pristavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pristavu haalt uit met een fantastische trap. Lelučiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Dobalyan met de inworp. Rokser met een sublieme pass. Escobosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Escobosa de bal. Escobosa schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
chelsea 7 - FC Slovan Bratislava 19 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chelsea 7 50%, FC Slovan Bratislava 19 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
chelsea 7 - FC Slovan Bratislava 19 1:1

51e minuut.
Rarok geeft een lange en hoge pass. Inworp. Escobosa met de inworp. Pristavu is nu in balbezit. Pristavu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Coman passt de bal met de wreef. Jilmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilmer geeft een hoge lob. Coman rent richting de bal. Coman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Devetzis geeft de bal voor. Pristavu kopt de bal weg. Coman heeft problemen om de bal te vangen. Coman schiet op doel. Lelučiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - FC Slovan Bratislava 19 1:2

75e minuut.
Vasily raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kršňák komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Escobosa met de inworp. Rokser rent richting de bal. Pristavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pristavu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chelsea 7 45%, FC Slovan Bratislava 19 55%.
chelsea 7 - FC Slovan Bratislava 19 1:2