Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2019-11-27 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Arena Zabrze
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Torcida Zabrze RudosAF
MG VI Tactiek Pal club
53% Balbezit 47%
22% Spel op eigen helft 78%
24 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 34.1
very good Schieten average
very good Passen poor
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Klungelig pakt Calderón de bal. Katan onderschept slim de pass. Katan met een sublieme pass. Zawiślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiślak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Martic met de inworp. Katan met een sublieme pass. Mazurczak rent richting de bal. Klungelig pakt Tokarzewski de bal. Tokarzewski geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Zawiślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiślak draait met de bal, schiet en ... Pistorelli bokst de bal weg.

18e minuut.
Osorio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gierus komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Pistorelli trapt de bal weg van het doel. Kerestejyan heeft problemen om de bal te vangen. Martic probeert naar een medespeler te passen. Zawiślak rent richting de bal. Zawiślak draait met de bal, schiet en ... Pistorelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Logaridis kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gazda de bal onder controle te krijgen. Zawiślak is nu in balbezit. Zawiślak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Zabrze - RudosAF 1:0

24e minuut.
Plesnič met een sublieme pass. Martic met een sublieme pass. Logaridis is nu in balbezit. Zawiślak is nu in balbezit. Zawiślak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Logaridis maakt een snoekduik en kopt de bal. Pistorelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Martic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón geeft de bal voor. Aniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aniszewski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Mazurczak geeft een hoge lob. Inworp. Gierus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dreher bereikt de bal nog maar net als eerste. Dreher geeft een hoge lob. Malter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Katan verovert de bal door een tackle van achteren. Katan probeert naar een medespeler te passen. Zawiślak rent richting de bal. Logaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Logaridis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Zabrze - RudosAF 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torcida Zabrze 26%, RudosAF 74%.
Torcida Zabrze - RudosAF 2:0

46e minuut.
Pečenica komt het veld opgelopen. Abbot komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Abbot rent richting de bal. Katan rent richting de bal. Katan passt de bal met de wreef. Pečenica is nu in balbezit. Pečenica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Calderón kopt de bal weg. Martic bereikt de bal nog maar net als eerste. Martic passt de bal met de wreef. Abbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Aniszewski probeert naar een medespeler te passen. Katan bereikt de bal nog maar net als eerste. Katan geeft een hoge lob. Pečenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pečenica haalt uit met een fantastische trap. Pistorelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Aniszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Aniszewski probeert naar een medespeler te passen. Abbot rent richting de bal. Abbot heeft problemen om de bal te vangen. Abbot schiet op doel. Pistorelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pečenica rent richting de bal. Pečenica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Zabrze - RudosAF 3:0

67e minuut.
Gierus is nu in balbezit. Tokarzewski rent richting de bal. Tokarzewski passt de bal zonder na te denken. Pečenica rent richting de bal. Pečenica geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Katan met een sublieme pass. Martic bereikt de bal nog maar net als eerste. Martic passt de bal zonder na te denken. Abbot rent richting de bal. Abbot schiet op doel. Pistorelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Katan passt de bal zonder na te denken. Gierus rent richting de bal. Gierus speelt de bal door. Aniszewski geeft de bal voor. Pečenica springt en kopt de bal. Pistorelli bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Abbot maakt een snoekduik en kopt de bal. Pistorelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Ślęziak kopt de bal weg. Martic met een sublieme pass. Abbot rent richting de bal. Abbot draait met de bal, schiet en ... Pistorelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Martic is nu in balbezit. Martic speelt de bal door. Katan met een sublieme pass. Pečenica rent richting de bal. Pečenica draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ślęziak rent richting de bal. Abbot verovert de bal door een tackle van achteren. Abbot schiet op doel. Pistorelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Martic bereikt de bal nog maar net als eerste. Martic speelt de bal door. Abbot rent richting de bal. Martic bereikt de bal nog maar net als eerste. Martic draait met de bal, schiet en ... Pistorelli bokst de bal weg.

86e minuut.
Katan rent richting de bal. Abbot is nu in balbezit. Abbot passt de bal met de wreef. Pečenica is nu in balbezit. Pečenica haalt uit met een fantastische trap. Pistorelli bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torcida Zabrze 17%, RudosAF 83%.
Torcida Zabrze - RudosAF 3:0