Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calciatores Mamba Familia
slimshadyy Tactiek deep 10
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 41.5
very good Schieten adequate
good Passen adequate
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Matějovský passt de bal in één keer door. Flórez geeft de bal voor. Laps kan de bal niet met de borst controleren. Laps draait met de bal, schiet en ... Fuentes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Calciatores - Mamba Familia 1:0

9e minuut.
Negoiu kopt de bal weg. Butto rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Winter. De Winter krijgt een gele kaart. Butto raakt geblesseerd tijdens het duel. Turacı komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pequeño rent richting de bal. Pequeño geeft de bal voor. Laps rent richting de bal. Gelovani rent richting de bal. Gelovani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Laps passt de bal met de wreef. Pequeño is nu in balbezit. Pequeño passt de bal zonder na te denken. Matějovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Matějovský geeft een lange en hoge pass. Fuentes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Laps is nu in balbezit. Laps draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Calciatores - Mamba Familia 2:0

24e minuut.
Byrt geeft een lange en hoge pass. Balsemco bereikt de bal nog maar net als eerste. Laps begaat een overtreding. Balsemco wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

36e minuut.
Meihua rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Negoiu. Meihua raakt geblesseerd tijdens het duel. Meihua zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Matějovský is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Manea kopt de bal weg. Butto rent richting de bal. Butto geeft de bal voor. Barboso rent richting de bal. Barboso geeft een hoge lob. Prażmowski bokst de bal weg.

42e minuut.
Matějovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Telvi begaat een overtreding. Matějovský is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matějovský wilt de vrije trap nemen. Daar is Purgał, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Laps bereikt de bal nog maar net als eerste. Laps haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Calciatores - Mamba Familia 3:0

43e minuut.
Laps rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Telvi. Laps is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Meihua zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Laps maakt een snoekduik en kopt de bal. Fuentes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calciatores 45%, Mamba Familia 55%.
Calciatores - Mamba Familia 3:0

47e minuut.
Pequeño onderschept slim de pass. Pequeño speelt de bal door. Klungelig pakt Laps de bal. Laps haalt uit met een fantastische trap. Fuentes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calciatores - Mamba Familia 4:0

49e minuut.
Byrt passt de bal met de wreef. Gelovani is nu in balbezit. Gelovani passt de bal met de wreef. Laps rent richting de bal. Laps draait met de bal, schiet en ... Fuentes bokst de bal weg.

64e minuut.
Matějovský is nu in balbezit. Matějovský geeft een hoge lob. De Winter geeft een lange en hoge pass. Pequeño is nu in balbezit. Pequeño haalt uit met een fantastische trap. Fuentes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pequeño geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Laps krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Calciatores - Mamba Familia 5:0

65e minuut.
Balsemco probeert naar een medespeler te passen. Negoiu rent richting de bal. Laps onderschept slim de pass. Laps draait met de bal, schiet en ... Fuentes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Calciatores - Mamba Familia 6:0

88e minuut.
Klungelig pakt Manea de bal. Balbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Manea maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Manea naar de kleedkamers voor een vroege douche.

88e minuut.
Telvi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Winter met de inworp. Matějovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Matějovský geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Negoiu rent richting de bal. Negoiu geeft een lange en hoge pass. De Winter geeft een hoge lob. Laps rent richting de bal. Laps schiet op doel. Fuentes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pequeño is nu in balbezit. Pequeño haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calciatores 37%, Mamba Familia 63%.
Calciatores - Mamba Familia 6:0