Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2019-12-04 19:41
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Vampires Palace
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
FC Jedlicze Singapore IF
Normal Tactiek Ctm
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 37.7
adequate Schieten good
average Passen average
weak Verdedigen adequate


7e minuut.
Fornaris geeft de bal voor. Klungelig pakt Saavedra de bal. Saavedra passt de bal zonder na te denken. Simeonidis rent richting de bal. Simeonidis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kacprzak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grijalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalba passt de bal in één keer door. Lochmatter is nu in balbezit. Lochmatter draait met de bal, schiet en ... Profire probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jedlicze - Singapore IF 1:0

14e minuut.
Kolonyacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanguszko verovert de bal door een tackle van achteren. Sanguszko met een sublieme pass. Daar is Korolovszky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korolovszky haalt uit met een fantastische trap. Szekér kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Szekér niet meer kan verder spelen.

18e minuut.
Bakarević passt de bal met de wreef. Mika heeft problemen om de bal te vangen. Mika met een sublieme pass. Simeonidis rent richting de bal. Simeonidis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Korolovszky probeert de bal met de borst te controleren. Korolovszky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Jedlicze - Singapore IF 1:1

27e minuut.
Draganov rent richting de bal. Draganov geeft een lange en hoge pass. Simeonidis kopt de bal weg. Korolovszky is nu in balbezit. Korolovszky draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Doeltrap. Kolonyacı met een harde bal richting middenveld. Rényi kopt de bal weg. Korolovszky is nu in balbezit. Korolovszky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jedlicze - Singapore IF 1:2

33e minuut.
Kolonyacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Simeonidis onderschept slim de pass. Simeonidis probeert naar een medespeler te passen. Korolovszky rent richting de bal. Korolovszky draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Nenem rent richting de bal. Rényi rent richting de bal. Rényi probeert naar een medespeler te passen. Simeonidis rent richting de bal. Simeonidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jedlicze - Singapore IF 1:3

39e minuut.
Chirinos verovert de bal door een tackle van achteren. Chirinos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rényi de bal. Korolovszky is nu in balbezit. Korolovszky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jedlicze - Singapore IF 1:4

43e minuut.
Draganov geeft de bal voor. Sanguszko is nu in balbezit. Sanguszko passt de bal in één keer door. Simeonidis heeft problemen om de bal te vangen. Simeonidis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jedlicze 64%, Singapore IF 36%.
FC Jedlicze - Singapore IF 1:4

47e minuut.
Rényi heeft problemen om de bal te vangen. Grijalba is nu in balbezit. Korolovszky begaat een overtreding. Korolovszky krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Sanguszko met een sublieme pass. MacKinney is nu in balbezit. MacKinney speelt de bal door. Korolovszky rent richting de bal. Korolovszky draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kolonyacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanguszko onderschept slim de pass. Sanguszko speelt de bal door. Simeonidis rent richting de bal. Simeonidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jedlicze - Singapore IF 1:5

57e minuut.
Muharam geeft een lange en hoge pass. Chirinos probeert naar een medespeler te passen. Kolonyacı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sanguszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanguszko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Korolovszky is nu in balbezit. Chirinos is nu in balbezit. Korolovszky tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chirinos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

67e minuut.
Lambrechts rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nenem. Lambrechts is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. MacKinney met een snel genomen vrije trap. Korolovszky rent richting de bal. Korolovszky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jedlicze - Singapore IF 1:6

73e minuut.
MacKinney geeft een hoge lob. Simeonidis rent richting de bal. Simeonidis speelt de bal door. Korolovszky heeft problemen om de bal te vangen. Korolovszky schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Chirinos is nu in balbezit. Mika onderschept slim de pass. Mika passt de bal in één keer door. Korolovszky is nu in balbezit. Korolovszky schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Rényi de bal onder controle te krijgen. Mika bereikt de bal nog maar net als eerste. Mika met een sublieme pass. Korolovszky is nu in balbezit. Korolovszky schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kolonyacı rent richting de bal. Sanguszko onderschept slim de pass. Sanguszko speelt de bal door. Simeonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Simeonidis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Daar is Chirinos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mika rent richting de bal. Mika probeert naar een medespeler te passen. Simeonidis rent richting de bal. Simeonidis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
MacKinney met een sublieme pass. Rényi rent richting de bal. Daar is Caratte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simeonidis is nu in balbezit. Simeonidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jedlicze - Singapore IF 1:7

86e minuut.
Draganov geeft een lange en hoge pass. Korolovszky kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cargiolli de bal onder controle te krijgen. Simeonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Simeonidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jedlicze - Singapore IF 1:8

87e minuut.
Lochmatter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lochmatter met een sublieme pass. Caratte probeert naar een medespeler te passen. Simeonidis is nu in balbezit. Simeonidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jedlicze - Singapore IF 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jedlicze 71%, Singapore IF 29%.
FC Jedlicze - Singapore IF 1:9