Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF La Labor Deportivo Monterrey
Empunchados Tactiek la ganadora
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
39.5 gemiddelde waardering 42.4
goed Schieten redelijk
redelijk Passen matig
matig Verdedigen goed


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Călugăru met de inworp. Matuszyński is nu in balbezit. Barbaru rent richting de bal. Barbaru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

16e minuut.
Doeltrap. Lara met een harde bal richting middenveld. Barbaru kopt de bal weg. Matuszyński rent richting de bal. Matuszyński schiet op doel. Lara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Barreto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barreto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF La Labor - Deportivo Monterrey 1:0

27e minuut.
Reyes met een snelle inworp. Călugăru is nu in balbezit. Călugăru passt de bal met de wreef. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Castro probeert naar een medespeler te passen. Cante bereikt de bal nog maar net als eerste. Cante geeft een hoge lob. Barreto is nu in balbezit. Barreto schiet op doel. Lara bokst de bal weg. Barreto is nu in balbezit. Lara probeert naar een medespeler te passen. Cante kopt de bal weg. Matuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszyński haalt uit met een fantastische trap. Lara bokst de bal weg.

38e minuut.
Kuzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzia geeft een lange en hoge pass. Fernández de la Iglesia rent richting de bal. Fernández de la Iglesia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF La Labor - Deportivo Monterrey 1:1

44e minuut.
Lara trapt de bal weg. Zubreczki kopt de bal weg. Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Muziek rent richting de bal. Muziek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF La Labor 54%, Deportivo Monterrey 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF La Labor - Deportivo Monterrey 1:1

49e minuut.
Kuzia probeert naar een medespeler te passen. Zubreczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cante schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zubreczki moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zubreczki kan niet meer verder spelen. Isella komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Reyes onderschept slim de pass. Reyes geeft een hoge lob. Barbaru is nu in balbezit. Barbaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Reyes de bal onder controle te krijgen. Komazec is nu in balbezit. Komazec passt de bal met de wreef. Kuzia rent richting de bal. Kuzia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kuzia speelt de bal door. Fernández de la Iglesia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cante speelt de bal door. Muziek is nu in balbezit. Muziek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fernández de la Iglesia rent richting de bal. Fernández de la Iglesia draait met de bal, schiet en ... Gajek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fernández de la Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández de la Iglesia schiet op doel. Gajek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CF La Labor - Deportivo Monterrey 1:2

68e minuut.
Reyes controleert de bal met de borst. Komazec bereikt de bal nog maar net als eerste. Komazec passt de bal met de wreef. Kuzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF La Labor - Deportivo Monterrey 1:3

74e minuut.
Gajek probeert naar een medespeler te passen. Isella kopt de bal weg. Muziek is nu in balbezit. Muziek schiet op doel. Gajek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Whipps onderschept slim de pass. Klungelig pakt Whipps de bal. Whipps probeert naar een medespeler te passen. Barreto rent richting de bal. Barreto schiet op doel. Lara bokst de bal weg.

85e minuut.
Matterne geeft een hoge lob. Fernández de la Iglesia controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cante neemt vlug de vrije trap. Barreto rent richting de bal. Barreto draait met de bal, schiet en ... Lara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barreto is nu in balbezit. Barreto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF La Labor - Deportivo Monterrey 2:3

89e minuut.
Dedyński geeft de bal voor. Kleeberg rent richting de bal. Kleeberg passt de bal zonder na te denken. Muziek is nu in balbezit. Muziek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF La Labor 50%, Deportivo Monterrey 50%.
CF La Labor - Deportivo Monterrey 2:3