Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Juticalpa Club Tijuana Xoloitzcuintles
MasterCruz2.0 Tactiek 541 Defensa
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 36.8
incredible Schieten adequate
good Passen good
good Verdedigen weak


23e minuut.
Skowroński kopt de bal weg. Klungelig pakt Pázmándi de bal. Dalea is nu in balbezit. Dalea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Juticalpa - Club Tijuana Xoloitzcuintles 1:0

26e minuut.
Pázmándi rent richting de bal. Skibicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea onderschept slim de pass. Dalea schiet op doel. Millán probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pojar passt de bal zonder na te denken. Dalea heeft problemen om de bal te vangen. Kohan onderschept slim de pass. Dalea rent richting de bal. Dalea haalt uit met een fantastische trap. Paal! Millán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Juticalpa - Club Tijuana Xoloitzcuintles 2:0

31e minuut.
Bieńkowski met een snelle inworp. Ostrobramski is nu in balbezit. Ostrobramski geeft de bal voor. Dalea is nu in balbezit. Dalea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Pojar de bal onder controle te krijgen. Pázmándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pázmándi geeft een lange en hoge pass. Tabaka rent richting de bal. Tabaka geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Pojar is nu in balbezit. Sandra is nu in balbezit. Pojar verovert de bal door een tackle van achteren. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD Juticalpa - Club Tijuana Xoloitzcuintles 3:0

43e minuut.
Rule probeert naar een medespeler te passen. Ostrobramski speelt de bal door. Kohan is nu in balbezit. Dalea onderschept slim de pass. Dalea haalt uit met een fantastische trap. Millán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Juticalpa - Club Tijuana Xoloitzcuintles 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Juticalpa 48%, Club Tijuana Xoloitzcuintles 52%.
CD Juticalpa - Club Tijuana Xoloitzcuintles 4:0

48e minuut.
Ostrobramski passt de bal zonder na te denken. Pistocchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistocchio geeft een hoge lob. Dalea rent richting de bal. Dalea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD Juticalpa - Club Tijuana Xoloitzcuintles 5:0

58e minuut.
Skowroński verovert de bal door een tackle van achteren. Skowroński met een sublieme pass. Skibicki rent richting de bal. Dalea onderschept slim de pass. Daar is Dalea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Basauri komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar speelt de bal door. Kohan is nu in balbezit. Dalea verovert de bal door een tackle van achteren. Dalea haalt uit met een fantastische trap. Millán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sandra heeft problemen om de bal te vangen. Dalea rent richting de bal. Dalea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Juticalpa - Club Tijuana Xoloitzcuintles 6:0

76e minuut.
Doeltrap. Penzien komt het veld opgelopen. Mairinger komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Gaiani rent richting de bal. Gaiani passt de bal met de wreef. Daar is Pázmándi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalea is nu in balbezit. Dalea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Millán met een harde bal richting middenveld. Pistocchio rent richting de bal. Pistocchio speelt de bal door. Dalea rent richting de bal. Dalea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Juticalpa - Club Tijuana Xoloitzcuintles 7:0

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Pázmándi de bal onder controle te krijgen. Pojar rent richting de bal. Pojar speelt de bal door. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Juticalpa - Club Tijuana Xoloitzcuintles 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Juticalpa 32%, Club Tijuana Xoloitzcuintles 68%.
CD Juticalpa - Club Tijuana Xoloitzcuintles 8:0