Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Tijuana Xoloitzcuintles CF La Labor
541 Defensa Tactiek Empunchados
49% Balbezit 51%
69% Spel op eigen helft 31%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 39.9
goed Schieten goed
matig Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


3e minuut.
Cante probeert naar een medespeler te passen. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru passt de bal in één keer door. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Nurso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Whipps rent richting de bal. Whipps geeft een lange en hoge pass. Barreto springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Tijuana Xoloitzcuintles - CF La Labor 0:1

18e minuut.
Wiltos verovert de bal door een tackle van achteren. Wiltos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tabaka de bal. Tabaka geeft een hoge lob. Wiltos maakt een snoekduik en kopt de bal. Gajek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Nurso met een snelle inworp. Whipps geeft een lange en hoge pass. Matuszyński is nu in balbezit. Matuszyński draait met de bal, schiet en ... Aivazidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Tijuana Xoloitzcuintles - CF La Labor 0:2

32e minuut.
Klungelig pakt Tabaka de bal. Whipps speelt de bal door. Wiltos is nu in balbezit. Koszakow is nu in balbezit. Koszakow schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Sandra met de inworp. Tabaka is nu in balbezit. Tabaka geeft een hoge lob. Wiltos rent richting de bal. Wiltos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Tijuana Xoloitzcuintles - CF La Labor 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Tijuana Xoloitzcuintles 72%, CF La Labor 28%.
Club Tijuana Xoloitzcuintles - CF La Labor 1:2

46e minuut.
Poziemski probeert naar een medespeler te passen. Penninck bereikt de bal nog maar net als eerste. Penninck geeft de bal voor. Barreto is nu in balbezit. Barreto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Inworp. Bogdon komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Kohan geeft de bal voor. Daar is Poziemski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiltos rent richting de bal. Wiltos draait met de bal, schiet en ... Gajek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Tijuana Xoloitzcuintles - CF La Labor 2:2

56e minuut.
Sandra met de inworp. Tabaka geeft een lange en hoge pass. Wiltos is nu in balbezit. Wiltos schiet op doel. Gajek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Tijuana Xoloitzcuintles - CF La Labor 3:2

72e minuut.
Koszakow kopt de bal weg. Barbaru is nu in balbezit. Barbaru probeert naar een medespeler te passen. Matuszyński rent richting de bal. Matuszyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Skowroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru verovert de bal door een tackle van achteren. Barbaru met een sublieme pass. Koszakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszakow haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Tijuana Xoloitzcuintles - CF La Labor 4:2

79e minuut.
Whipps geeft een lange en hoge pass. Matuszyński heeft problemen om de bal te vangen. Barreto speelt de bal door. Matuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Tijuana Xoloitzcuintles - CF La Labor 4:3

80e minuut.
Penzien komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Tijuana Xoloitzcuintles 67%, CF La Labor 33%.
Club Tijuana Xoloitzcuintles - CF La Labor 4:3