Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF La Labor Club Tijuana Xoloitzcuintles
El Bloque Tactiek 541 Defensa
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 53.5
adequate Schieten excellent
very good Passen solid
very good Verdedigen good


9e minuut.
Tünder met een sublieme pass. Ciobanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppola schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Coppola is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

18e minuut.
Giles kopt de bal weg. Klungelig pakt Ojaveer de bal. Ojaveer passt de bal in één keer door. Tünder rent richting de bal. Tünder schiet op doel. Rovari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Chizhov probeert naar een medespeler te passen. Tünder rent richting de bal. Tünder passt de bal met de wreef. Ojaveer is nu in balbezit. Ojaveer schiet op doel. Rovari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciobanu rent richting de bal. Ciobanu schiet op doel. Rovari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF La Labor - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:1

33e minuut.
Szałajko onderschept slim de pass. Szałajko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matuszyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coposu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Brenna geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ojaveer de bal. Ojaveer passt de bal met de wreef. Ciobanu is nu in balbezit. Ciobanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF La Labor - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF La Labor 66%, Club Tijuana Xoloitzcuintles 34%.
CF La Labor - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:2

61e minuut.
Inworp. Reyes komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Chizhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chizhov passt de bal in één keer door. Tünder bereikt de bal nog maar net als eerste. Tünder geeft de bal voor. Ciobanu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chizhov met de inworp. Tünder probeert naar een medespeler te passen. Ojaveer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojaveer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ojaveer probeert naar een medespeler te passen. Ciobanu is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ojaveer zal de hoekschop nemen. Ciobanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Tünder met de inworp. Chizhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chizhov met een sublieme pass. Ojaveer rent richting de bal. Ojaveer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Reyes geeft de bal voor. Giles bereikt de bal nog maar net als eerste. Giles passt de bal met de wreef. Ojaveer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojaveer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF La Labor 65%, Club Tijuana Xoloitzcuintles 35%.
CF La Labor - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:2