Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Monterrey CD Juticalpa
la ganadora Tactiek MasterCruz2.0
47% Balbezit 53%
35% Spel op eigen helft 65%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
45.1 gemiddelde waardering 54.4
solid Schieten outstanding
good Passen good
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Aguirre passt de bal zonder na te denken. Bieńkowski heeft problemen om de bal te vangen. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre geeft een lange en hoge pass. Muziek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Boukadida bereikt de bal nog maar net als eerste. Boukadida geeft een hoge lob. Luchian kopt de bal weg. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Fanin probeert de bal met de borst te controleren. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oexle is nu in balbezit. Dalea onderschept slim de pass. Dalea haalt uit met een fantastische trap. Isella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Sakrajecki rent richting de bal. Sakrajecki geeft de bal voor. Góngora geeft de bal voor. Muziek is nu in balbezit. Muziek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Pistocchio kopt de bal weg. Fanin rent richting de bal. Dalea verovert de bal door een tackle van achteren. Dalea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monterrey - CD Juticalpa 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Monterrey 36%, CD Juticalpa 64%.
Deportivo Monterrey - CD Juticalpa 0:1

48e minuut.
Góngora rent richting de bal. Góngora geeft de bal voor. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea schiet op doel. Isella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monterrey - CD Juticalpa 0:2

53e minuut.
Dedyński geeft de bal voor. Kuzia speelt de bal door. Muziek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Komazec is nu in balbezit. Komazec schiet op doel. Menicocci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Boukadida geeft de bal voor. Dedyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea verovert de bal door een tackle van achteren. Dalea heeft problemen om de bal te vangen. Dalea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fernández de la Iglesia komt het veld opgelopen. Pistocchio met een snelle inworp. Ostrobramski rent richting de bal. Ostrobramski geeft de bal voor. Dalea is nu in balbezit. Dalea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monterrey - CD Juticalpa 0:3

70e minuut.
Luchian heeft problemen om de bal te vangen. Fanin rent richting de bal. Luchian verovert de bal door een tackle van achteren. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea schiet op doel. Isella bokst de bal weg. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monterrey - CD Juticalpa 0:4

77e minuut.
Aguirre passt de bal zonder na te denken. Fernández de la Iglesia heeft problemen om de bal te vangen. Fernández de la Iglesia geeft de bal voor. Muziek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monterrey - CD Juticalpa 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Monterrey 35%, CD Juticalpa 65%.
Deportivo Monterrey - CD Juticalpa 1:4