Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Tijuana Xoloitzcuintles Deportivo Monterrey
541 Defensa Tactiek prueba xD
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
36.7 gemiddelde waardering 43.6
average Schieten good
average Passen good
weak Verdedigen good


31e minuut.
Kuzia probeert naar een medespeler te passen. Komazec bereikt de bal nog maar net als eerste. Komazec met een sublieme pass. Fernández de la Iglesia is nu in balbezit. Fernández de la Iglesia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ioanin met de inworp. Komazec geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Kleeberg passt de bal in één keer door. Komazec rent richting de bal. Komazec speelt de bal door. Muziek heeft problemen om de bal te vangen. Muziek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ioanin heeft problemen om de bal te vangen. Ioanin geeft de bal voor. Muziek rent richting de bal. Muziek haalt uit met een fantastische trap. Aivazidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Tijuana Xoloitzcuintles - Deportivo Monterrey 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Tijuana Xoloitzcuintles 66%, Deportivo Monterrey 34%.
Club Tijuana Xoloitzcuintles - Deportivo Monterrey 0:1

48e minuut.
Komazec bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Komazec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ioanin met een snel genomen vrije trap. Skibicki heeft problemen om de bal te vangen. Muziek is nu in balbezit. Muziek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Klungelig pakt Wilczek de bal. Fernández de la Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Skibicki ... Strafschop! Fernández de la Iglesia raakt geblesseerd tijdens het duel. Muziek kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Tijuana Xoloitzcuintles - Deportivo Monterrey 0:2

67e minuut.
Muziek kopt de bal weg. Fliegel heeft problemen om de bal te vangen. Fernández de la Iglesia rent richting de bal. Fernández de la Iglesia haalt uit met een fantastische trap. Aivazidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Tijuana Xoloitzcuintles - Deportivo Monterrey 0:3

71e minuut.
Fliegel rent richting de bal. Muziek verovert de bal door een tackle van achteren. Muziek speelt de bal door. Fernández de la Iglesia is nu in balbezit. Fernández de la Iglesia draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Isella probeert naar een medespeler te passen. Ioanin kopt de bal weg. Komazec rent richting de bal. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Fanin geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Skowroński zal de hoekschop nemen. Isella probeert wanhopig de bal te grijpen. Koszakow maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Tijuana Xoloitzcuintles - Deportivo Monterrey 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Tijuana Xoloitzcuintles 47%, Deportivo Monterrey 53%.
Club Tijuana Xoloitzcuintles - Deportivo Monterrey 1:3