Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Juticalpa CF La Labor
MasterCruz2.0 Tactiek Empunchados
56% Balbezit 44%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 43.5
formidable Schieten good
good Passen good
good Verdedigen solid


4e minuut.
Marja-aho kopt de bal weg. Luchian is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nurso. Nurso krijgt een gele kaart. Luchian is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Luchian komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Daar is Pistocchio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pistocchio geeft een lange en hoge pass. Dalea rent richting de bal. Dalea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Juticalpa - CF La Labor 1:0

11e minuut.
Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru passt de bal zonder na te denken. Matuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszyński haalt uit met een fantastische trap. Tampuu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Rule bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru verovert de bal door een tackle van achteren. Barbaru speelt de bal door. Barreto is nu in balbezit. Barreto haalt uit met een fantastische trap. Montes de Oca bokst de bal weg.

16e minuut.
Rule onderschept slim de pass. Rule geeft een hoge lob. Marja-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian rent richting de bal. Luchian schiet op doel. Rovari bokst de bal weg. Dalea rent richting de bal. Dalea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Barbaru speelt de bal door. Barreto heeft problemen om de bal te vangen. Barreto schiet op doel. Tampuu probeert de bal aan de voet te houden. Montes de Oca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CD Juticalpa - CF La Labor 1:1

21e minuut.
Dalea verovert de bal door een tackle van achteren. Poziemski rent richting de bal. Dalea verovert de bal door een tackle van achteren. Dalea schiet op doel. Rovari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Juticalpa - CF La Labor 2:1

32e minuut.
Pistocchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Călugăru verovert de bal door een tackle van achteren. Călugăru passt de bal in één keer door. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Boukadida verovert de bal door een tackle van achteren. Boukadida geeft de bal voor. Dalea rent richting de bal. Daar is Dalea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalea haalt uit met een fantastische trap. Rovari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Sakrajecki geeft een lange en hoge pass. Nurso rent richting de bal. Nurso geeft de bal voor. Matuszyński is nu in balbezit. Matuszyński schiet op doel. Montes de Oca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Juticalpa 60%, CF La Labor 40%.
CD Juticalpa - CF La Labor 2:1

54e minuut.
Pistocchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistocchio met een sublieme pass. Dalea is nu in balbezit. Dalea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD Juticalpa - CF La Labor 3:1

58e minuut.
Matuszyński is nu in balbezit. Rule verovert de bal door een tackle van achteren. Rule passt de bal in één keer door. Barreto heeft problemen om de bal te vangen. Barreto draait met de bal, schiet en ... Montes de Oca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Inworp. Reyes komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Poziemski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cante komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Bieńkowski passt de bal in één keer door. Barbaru rent richting de bal. Barbaru passt de bal met de wreef. Barreto rent richting de bal. Barreto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Klungelig pakt Cante de bal. Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Luchian de bal. Luchian schiet op doel. Rovari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Juticalpa - CF La Labor 4:1

88e minuut.
Bieńkowski controleert de bal met de borst. Whipps onderschept slim de pass. Whipps passt de bal in één keer door. Matuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Juticalpa 64%, CF La Labor 36%.
CD Juticalpa - CF La Labor 4:1