Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
warriors club La Antigua
5-3-2 Tactiek 532B
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
24 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
53.1 gemiddelde waardering 44.1
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen zeer goed


25e minuut.
Pizzoni kopt de bal weg. Escamilla rent richting de bal. Escamilla geeft een lange en hoge pass. Skrobosz is nu in balbezit. Skrobosz draait met de bal, schiet en ... Endrődi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kuzynków is nu in balbezit. Kuzynków haalt uit met een fantastische trap. Endrődi bokst de bal weg.

30e minuut.
Kasparov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzynków is nu in balbezit. Cupiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupiał geeft een lange en hoge pass. Skrobosz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - La Antigua 1:0

35e minuut.
Kuzynków bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzynków passt de bal in één keer door. Skrobosz rent richting de bal. Skrobosz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - La Antigua 2:0

37e minuut.
Vidrio geeft de bal voor. Kuzynków is nu in balbezit. Orlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzynków verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzynków haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kuzynków is nu in balbezit. Llanes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuzynków is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kasparov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Skrobosz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Punzi probeert naar een medespeler te passen. Luna kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Palizas de bal onder controle te krijgen. Presser bereikt de bal nog maar net als eerste. Presser haalt uit met een fantastische trap. Punzi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: warriors club 27%, La Antigua 73%.
warriors club - La Antigua 2:0

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Skrobosz de bal onder controle te krijgen. Cupiał kopt de bal weg. Paz heeft problemen om de bal te vangen. Kuzynków bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzynków draait met de bal, schiet en ... Endrődi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Inworp. Nieto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Medina is nu in balbezit. Medina draait met de bal, schiet en ... Punzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Vidrio geeft een hoge lob. Klungelig pakt Llanes de bal. Skrobosz is nu in balbezit. Kuzynków rent richting de bal. Kuzynków draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Endrődi bokst de bal weg.

57e minuut.
Presser passt de bal met de wreef. Medina rent richting de bal. Pizzoni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pizzoni krijgt een gele kaart. Medina raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Luna met een snel genomen vrije trap. Presser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Presser draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Cupiał rent richting de bal. Cupiał passt de bal zonder na te denken. Escamilla is nu in balbezit. Skrobosz verovert de bal door een tackle van achteren. Skrobosz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Nieto geeft een hoge lob. Lemnaru heeft problemen om de bal te vangen. Presser rent richting de bal. Presser haalt uit met een fantastische trap. Punzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Cupiał speelt de bal door. Klungelig pakt Lemnaru de bal. Lemnaru geeft de bal voor. Presser rent richting de bal. Presser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - La Antigua 2:1

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Presser stond buitenspel. Loera maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Paz heeft problemen om de bal te vangen. Kuzynków bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzynków haalt uit met een fantastische trap. Endrődi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Skrobosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobosz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - La Antigua 3:1

78e minuut.
Kuzynków bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzynków geeft de bal voor. Pizzoni controleert de bal met de borst. Skrobosz is nu in balbezit. Skrobosz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - La Antigua 4:1

86e minuut.
Pizzoni probeert naar een medespeler te passen. Skrobosz is nu in balbezit. Skrobosz heeft problemen om de bal te vangen. Skrobosz schiet op doel. Endrődi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: warriors club 29%, La Antigua 71%.
warriors club - La Antigua 4:1