Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
warriors club Zucaritas FC
5-3-2 Tactiek Anti-Antigua
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
33 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
55.8 gemiddelde waardering 37.8
zeer goed Schieten redelijk
uitstekend Passen matig
solide Verdedigen redelijk


9e minuut.
Serafín heeft problemen om de bal te vangen. Viades geeft de bal voor. Skrobosz is nu in balbezit. Skrobosz haalt uit met een fantastische trap. Fonti probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Loera geeft de bal voor. Pizzoni is nu in balbezit. Pizzoni geeft de bal voor. Kuzynków bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzynków haalt uit met een fantastische trap. Fonti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Inworp. Cupiał zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kasparov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasparov schiet op doel. Fonti probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pomykacz rent richting de bal. Cupiał verovert de bal door een tackle van achteren. Cupiał probeert naar een medespeler te passen. Skrobosz heeft problemen om de bal te vangen. Skrobosz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Dauda probeert naar een medespeler te passen. García rent richting de bal. Kasparov onderschept slim de pass. Kasparov geeft een lange en hoge pass. Skrobosz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Vargas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cupiał met een snelle inworp. Kasparov rent richting de bal. Kasparov geeft een lange en hoge pass. Fonti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Skrobosz heeft problemen om de bal te vangen. Kuzynków bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzynków schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Zucaritas FC 1:0

37e minuut.
Daar is Pomykacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pomykacz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Viades de bal. Udrescu rent richting de bal. Udrescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Vidrio geeft de bal voor. Skrobosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzoni is nu in balbezit. Pizzoni geeft een hoge lob. Kuzynków maakt een snoekduik en kopt de bal. Fonti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: warriors club 36%, Zucaritas FC 64%.
warriors club - Zucaritas FC 1:0

47e minuut.
Inworp. Vidrio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cupiał heeft problemen om de bal te vangen. Cupiał geeft een hoge lob. Kuzynków krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Kuzynków bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzynków is nu in balbezit. Skrobosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobosz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Zucaritas FC 2:0

49e minuut.
Cacho geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cupiał met de inworp. Kasparov is nu in balbezit. Kasparov geeft een lange en hoge pass. Fonti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Inworp. Cupiał met een snelle inworp. Kasparov is nu in balbezit. Kasparov kan de bal niet met de borst controleren. Kasparov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Skrobosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobosz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Zucaritas FC 3:0

50e minuut.
Udrescu passt de bal in één keer door. Vargas is nu in balbezit. Vargas passt de bal in één keer door. Kuzynków bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzynków schiet op doel. Fonti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Skrobosz rent richting de bal. Skrobosz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Zucaritas FC 4:0

52e minuut.
Kasparov passt de bal zonder na te denken. Cupiał is nu in balbezit. Cupiał passt de bal met de wreef. Kuzynków rent richting de bal. Kuzynków draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Inworp. Vidrio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cupiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupiał geeft een hoge lob. Skrobosz springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Kasparov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Serafín de bal. Loera rent richting de bal. Manjarín verovert de bal door een tackle van achteren. Manjarín draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu haalt uit met een fantastische trap. Punzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Vidrio geeft de bal voor. Loera rent richting de bal. Manjarín verovert de bal door een tackle van achteren. Manjarín schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Vidrio kopt de bal weg. Cupiał met een sublieme pass. Skrobosz is nu in balbezit. Skrobosz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kuzynków rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Zucaritas FC 5:0

68e minuut.
Pawluk kopt de bal weg. Manjarín controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Loera maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Skrobosz rent richting de bal. Skrobosz haalt uit met een fantastische trap. Fonti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Vilar geeft een hoge lob. Viades kopt de bal weg. Klungelig pakt Pizzoni de bal. Pizzoni geeft een hoge lob. Kuzynków maakt een snoekduik en kopt de bal. Fonti bokst de bal weg. Kuzynków bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzynków schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Zucaritas FC 6:0

72e minuut.
Pomykacz geeft een lange en hoge pass. Serafín geeft een hoge lob. Skrobosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobosz schiet op doel. Fonti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Zucaritas FC 7:0

75e minuut.
Kasparov geeft een hoge lob. Fonti probeert naar een medespeler te passen. Cupiał kopt de bal weg. Kuzynków bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzynków draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pizzoni passt de bal zonder na te denken. Cupiał rent richting de bal. Cupiał passt de bal in één keer door. Kuzynków is nu in balbezit. Kuzynków schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cupiał zal de hoekschop nemen. Kuzynków maakt een snoekduik en kopt de bal. Fonti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Skrobosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonti speelt de bal door. Cupiał kopt de bal weg. Kuzynków is nu in balbezit. Kuzynków geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Skrobosz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Zucaritas FC 8:0

80e minuut.
Pomykacz is nu in balbezit. Kasparov is nu in balbezit. Kasparov geeft de bal voor. Skrobosz is nu in balbezit. Skrobosz draait met de bal, schiet en ... Fonti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Cupiał verovert de bal door een tackle van achteren. Cupiał probeert naar een medespeler te passen. Kuzynków bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzynków geeft een hoge lob. Pizzoni geeft de bal voor. Paal!
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Cacho kopt de bal weg. Pawluk geeft een hoge lob. Vidrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomykacz onderschept slim de pass. Pomykacz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Udrescu is nu in balbezit. Viades onderschept slim de pass. Viades geeft de bal voor. Kuzynków is nu in balbezit. Kuzynków haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
García probeert naar een medespeler te passen. Riestra heeft problemen om de bal te vangen. Skrobosz rent richting de bal. Skrobosz schiet op doel. Fonti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Zucaritas FC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: warriors club 25%, Zucaritas FC 75%.
warriors club - Zucaritas FC 9:0