Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gnuville BK Ragges Boys
fylle Tactiek B-laget
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.4 gemiddelde waardering 59.1
good Schieten excellent
solid Passen excellent
adequate Verdedigen solid


11e minuut.
af Ugglas passt de bal met de wreef. Yngsjö is nu in balbezit. Yngsjö probeert naar een medespeler te passen. Thorén bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorén draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Källstrand passt de bal met de wreef. Thorén bereikt de bal nog maar net als eerste. Schofield onderschept slim de pass. af Ugglas onderschept slim de pass. af Ugglas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Mack maakt een snoekduik en kopt de bal. Samardžić probeert naar een medespeler te passen. de Frontin kopt de bal weg. Mack rent richting de bal. Mack haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Björklund speelt de bal door. Körner is nu in balbezit. Körner passt de bal met de wreef. Björklund geeft een lange en hoge pass. Mack maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnuville BK - Ragges Boys 0:1

24e minuut.
Lövgren is nu in balbezit. Lövgren met een sublieme pass. Körner bereikt de bal nog maar net als eerste. Yngsjö bereikt de bal nog maar net als eerste. Yngsjö haalt uit met een fantastische trap. Čačić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Chrabąszcz verovert de bal door een tackle van achteren. Chrabąszcz passt de bal zonder na te denken. Şahinci rent richting de bal. Şahinci geeft een lange en hoge pass. Mack springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnuville BK - Ragges Boys 0:2

38e minuut.
de Frontin met een snelle inworp. Klungelig pakt Şahinci de bal. Şahinci met een sublieme pass. Mack bereikt de bal nog maar net als eerste. Mack schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnuville BK - Ragges Boys 0:3

41e minuut.
Yngsjö passt de bal met de wreef. Schofield bereikt de bal nog maar net als eerste. Lövgren onderschept slim de pass. Lövgren haalt uit met een fantastische trap. Čačić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnuville BK - Ragges Boys 1:3

42e minuut.
Jacoby speelt de bal door. Björklund rent richting de bal. Björklund geeft een hoge lob. Jacoby is nu in balbezit. Jacoby schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gnuville BK 66%, Ragges Boys 34%.
Gnuville BK - Ragges Boys 1:3

49e minuut.
Şahinci kopt de bal weg. Schelin speelt de bal door. Mack heeft problemen om de bal te vangen. Mack schiet op doel. Samardžić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnuville BK - Ragges Boys 1:4

61e minuut.
Klungelig pakt Jacoby de bal. Jacoby speelt de bal door. Schelin onderschept slim de pass. Mack bereikt de bal nog maar net als eerste. Mack schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnuville BK - Ragges Boys 1:5

66e minuut.
de Frontin met een sublieme pass. Daar is Körner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Körner probeert naar een medespeler te passen. Jacoby bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacoby schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Samardžić met een harde bal richting middenveld. Körner is nu in balbezit. Körner passt de bal zonder na te denken. Björklund heeft problemen om de bal te vangen. Björklund met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mack is nu in balbezit. Mack schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnuville BK - Ragges Boys 1:6

70e minuut.
Şahinci is nu in balbezit. Şahinci geeft de bal voor. Klungelig pakt Mack de bal. Mack schiet op doel. Samardžić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnuville BK - Ragges Boys 1:7

72e minuut.
Källstrand zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lövgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lövgren passt de bal in één keer door. Källstrand geeft een hoge lob. Thorén maakt een snoekduik en kopt de bal. Čačić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Björklund is nu in balbezit. Björklund passt de bal met de wreef. Jacoby bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacoby schiet op doel. Ollesson probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gnuville BK 62%, Ragges Boys 38%.
Gnuville BK - Ragges Boys 1:7