Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-01-15 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: tapaz68 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
tapaz68 givemesugars
qq3 Tactiek prova
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.4 gemiddelde waardering 40.5
average Schieten adequate
weak Passen weak
average Verdedigen average


16e minuut.
Violini kopt de bal weg. Sanzogni probeert de bal met de borst te controleren. Sanzogni passt de bal in één keer door. Caira rent richting de bal. Caira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tapaz68 - givemesugars 0:1

21e minuut.
Trabucchi rent richting de bal. Trabucchi geeft de bal voor. Mozart heeft problemen om de bal te vangen. Caira bereikt de bal nog maar net als eerste. Caira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Caira probeert de bal aan de voet te houden. Mozart speelt de bal door. Caira bereikt de bal nog maar net als eerste. Caira schiet op doel. Potecchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Salahov probeert naar een medespeler te passen. Zangrando kopt de bal weg. Agnello heeft problemen om de bal te vangen. Caira rent richting de bal. Caira schiet op doel. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Lage speelt de bal door. Zangrando geeft een lange en hoge pass. Caira is nu in balbezit. Caira haalt uit met een fantastische trap. Potecchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tapaz68 - givemesugars 0:2

42e minuut.
Zangrando raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Larrota komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tapaz68 63%, givemesugars 37%.
tapaz68 - givemesugars 0:2

47e minuut.
Agnello geeft een lange en hoge pass. Faleri met een sublieme pass. Larrota rent richting de bal. Larrota passt de bal zonder na te denken. Trabucchi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Sanzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbedo onderschept slim de pass. Barbedo passt de bal zonder na te denken. Peabiru rent richting de bal. Peabiru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Sanzogni is nu in balbezit. Peabiru verovert de bal door een tackle van achteren. Peabiru probeert naar een medespeler te passen. Bertagna rent richting de bal. Bertagna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Barbedo speelt de bal door. Klungelig pakt Peabiru de bal. Peabiru passt de bal zonder na te denken. Bertagna is nu in balbezit. Bertagna haalt uit met een fantastische trap. Salahov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
tapaz68 - givemesugars 1:2

68e minuut.
Scânteianu is nu in balbezit. Scânteianu passt de bal zonder na te denken. Barbedo speelt de bal door. Bertagna rent richting de bal. Bertagna haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tapaz68 - givemesugars 2:2

86e minuut.
Scânteianu is nu in balbezit. Scânteianu probeert naar een medespeler te passen. Lage probeert naar een medespeler te passen. Peabiru rent richting de bal. Peabiru schiet op doel. Salahov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Mosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Lage speelt de bal door. Furegon rent richting de bal. Caira verovert de bal door een tackle van achteren. Caira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tapaz68 58%, givemesugars 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tapaz68 - givemesugars 2:2