Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ruch wys maz SKS Szmacianka
Normal Tactiek atak 12
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 44.6
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen good


5e minuut.
Antoś probeert naar een medespeler te passen. Sułkowski is nu in balbezit. Sułkowski probeert naar een medespeler te passen. Chrzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrzanowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Nyilasi verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Słuszka met de inworp. Cichy rent richting de bal. Cichy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Daar is Żak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czamaran met een sublieme pass. Derlicki rent richting de bal. Chrzanowski onderschept slim de pass. Chrzanowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Daar is Lipień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski passt de bal in één keer door. Czamaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Czamaran schiet op doel. Antoś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Czamaran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chrzanowski is nu in balbezit. Chrzanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ruch wys maz - SKS Szmacianka 0:1

12e minuut.
Chrzanowski rent richting de bal. Chrzanowski met een sublieme pass. Czamaran heeft problemen om de bal te vangen. Chrzanowski rent richting de bal. Chrzanowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Daar is Moldoveanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moldoveanu geeft een lange en hoge pass. Czamaran rent richting de bal. Czamaran haalt uit met een fantastische trap. Antoś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ruch wys maz - SKS Szmacianka 0:2

27e minuut.
Turcanu probeert naar een medespeler te passen. Czamaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Czamaran passt de bal in één keer door. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sułkowski rent richting de bal. Met opzet legt Ostroróg zijn tegenspeler op de grond. Sułkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sułkowski met een snel genomen vrije trap. Iloniak is nu in balbezit. Czamaran onderschept slim de pass. Czamaran haalt uit met een fantastische trap. Antoś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ruch wys maz - SKS Szmacianka 0:3

36e minuut.
Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Czamaran de bal. Chrzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrzanowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Moldoveanu kopt de bal weg. Daar is Czamaran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czamaran met een sublieme pass. Chrzanowski rent richting de bal. Chrzanowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ruch wys maz - SKS Szmacianka 0:4

41e minuut.
Sułkowski onderschept slim de pass. Nyilasi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Derlicki de bal. Czamaran is nu in balbezit. Czamaran schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ruch wys maz 65%, SKS Szmacianka 35%.
ruch wys maz - SKS Szmacianka 0:4

46e minuut.
Asselborn komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Sułkowski rent richting de bal. Sułkowski speelt de bal door. Klungelig pakt Chrzanowski de bal. Chrzanowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ruch wys maz - SKS Szmacianka 0:5

57e minuut.
Moldoveanu passt de bal met de wreef. Kam Fong met een sublieme pass. Asselborn rent richting de bal. Chrzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrzanowski haalt uit met een fantastische trap. Antoś bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ruch wys maz - SKS Szmacianka 0:6

62e minuut.
Derlicki is nu in balbezit. Derlicki passt de bal in één keer door. Żak is nu in balbezit. Nyilasi verovert de bal door een tackle van achteren. Nyilasi geeft een lange en hoge pass. Antoś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Asselborn bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Żak is nu in balbezit. Nyilasi verovert de bal door een tackle van achteren. Nyilasi geeft een hoge lob. Sułkowski is nu in balbezit. Sułkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Nyilasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyilasi passt de bal zonder na te denken. Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn onderschept slim de pass. Asselborn geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Żak probeert naar een medespeler te passen. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu speelt de bal door. Chrzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrzanowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Turcanu rent richting de bal. Turcanu passt de bal zonder na te denken. Asselborn rent richting de bal. Asselborn draait met de bal, schiet en ... Antoś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ruch wys maz - SKS Szmacianka 0:7

84e minuut.
Turcanu probeert naar een medespeler te passen. Iloniak rent richting de bal. Asselborn onderschept slim de pass. Asselborn geeft een lange en hoge pass. Sułkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Nyilasi kopt de bal weg. Daar is Lipień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chrzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrzanowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ruch wys maz - SKS Szmacianka 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ruch wys maz 79%, SKS Szmacianka 21%.
ruch wys maz - SKS Szmacianka 0:8