Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-02-08 18:00
  • Competitiewedstrijd: Group P
  • Stadion: Bolivia Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Bolivia Paraguay
svrg2 Tactiek PY-D-MD-2A
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 4
70.3 gemiddelde waardering 73.6
excellent Schieten excellent
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen brilliant


17e minuut.
Carrera probeert naar een medespeler te passen. Vincenti rent richting de bal. Ledesma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ledesma krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Schamisseddine geeft een hoge lob. Vidaurre rent richting de bal. Cabrera maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Cabrera moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cabrera schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

34e minuut.
Zabaleta verovert de bal door een tackle van achteren. Zabaleta passt de bal met de wreef. Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Vidaurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurre schiet op doel. Araujo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Frutos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martinez met een sublieme pass. Frutos geeft de bal voor. Alderete rent richting de bal. Alderete schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolivia - Paraguay 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolivia 48%, Paraguay 52%.
Bolivia - Paraguay 0:1

48e minuut.
Vidaurre is nu in balbezit. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera passt de bal met de wreef. Vincenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincenti haalt uit met een fantastische trap. Araujo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Inworp. Fleitas komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gisbert komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Daar is Martinez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martinez passt de bal met de wreef. Daar is Kiese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiese schiet op doel. Berrios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolivia - Paraguay 0:2

63e minuut.
Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pacheco. Pacheco krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Berrios probeert naar een medespeler te passen. Pacheco kopt de bal weg. Carrera geeft een lange en hoge pass. Vidaurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurre draait met de bal, schiet en ... Araujo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vincenti rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tellez komt het veld opgelopen. Barrios komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolivia 43%, Paraguay 57%.
Bolivia - Paraguay 0:2