Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-05-02 16:00
  • Competitiewedstrijd: Group P
  • Stadion: Paraguay Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Paraguay Bolivia
PY-D-MD-2A-D Tactiek portugal
56% Balbezit 44%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
76.3 gemiddelde waardering 67.7
incredible Schieten excellent
formidable Passen formidable
brilliant Verdedigen excellent


5e minuut.
Inworp. Martinez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lázaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázaro geeft de bal voor. Alderete maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Kiese rent richting de bal. Alderete rent richting de bal. Rosso is nu in balbezit. Alderete verovert de bal door een tackle van achteren. Alderete haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Cabrera geeft de bal voor. Rosso heeft problemen om de bal te vangen. Moscoso rent richting de bal. Alderete verovert de bal door een tackle van achteren. Alderete schiet op doel. Marañon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Martinez met een sublieme pass. Lázaro rent richting de bal. Castello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castello krijgt een gele kaart.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barrios met een snelle inworp. Magne is nu in balbezit. Kiese verovert de bal door een tackle van achteren. Kiese haalt uit met een fantastische trap. Marañon bokst de bal weg.

19e minuut.
Barrios is nu in balbezit. Alderete bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rosso zijn tegenspeler op de grond. Rosso krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Marañon trapt de bal weg. Carrera met een sublieme pass. Díez de Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez de Medina haalt uit met een fantastische trap. Araujo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Vergara verovert de bal door een tackle van achteren. Vergara geeft een lange en hoge pass. Daar is Alderete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera geeft een hoge lob. Araujo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Abdala bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay - Bolivia 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paraguay 59%, Bolivia 41%.
Paraguay - Bolivia 0:1

50e minuut.
Barrios passt de bal zonder na te denken. Franco met een sublieme pass. Lázaro rent richting de bal. Lázaro geeft een lange en hoge pass. Alderete springt en kopt de bal. Marañon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Díez de Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez de Medina passt de bal zonder na te denken. Vidaurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurre draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vergara komt het veld opgelopen. Arditi komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Gisbert kopt de bal weg. Franco is nu in balbezit. Franco passt de bal zonder na te denken. Lázaro is nu in balbezit. Lázaro geeft een hoge lob. Marañon bokst de bal weg. Vergara maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paraguay - Bolivia 1:1

65e minuut.
Vergara kopt de bal weg. Carrera rent richting de bal. Carrera passt de bal in één keer door. Vidaurre rent richting de bal. Vidaurre geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Franco geeft een lange en hoge pass. Lázaro rent richting de bal. Lázaro geeft een lange en hoge pass. Vergara is nu in balbezit. Vergara schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Martinez rent richting de bal. Castello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martinez raakt geblesseerd tijdens het duel. Mussi komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Carrera passt de bal zonder na te denken. Vidaurre rent richting de bal. Díez de Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez de Medina schiet op doel. Araujo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay - Bolivia 1:2

83e minuut.
Cabrera is nu in balbezit. Cabrera geeft de bal voor. Kiese bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paraguay - Bolivia 2:2

88e minuut.
Kiese is nu in balbezit. Schamisseddine bereikt de bal nog maar net als eerste. Arditi begaat een overtreding. Arditi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paraguay 52%, Bolivia 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paraguay - Bolivia 2:2