Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-04-25 11:59
  • Competitiewedstrijd: Group P
  • Stadion: France Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
France Paraguay
Bleus52w2 Tactiek PY-D-MD-2A
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
5 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
80.5 gemiddelde waardering 71.3
formidable Schieten excellent
brilliant Passen excellent
brilliant Verdedigen brilliant


5e minuut.
Rioboo met een sublieme pass. Etienne bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tellez zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tellez naar de kleedkamers voor een vroege douche.

6e minuut.
Kiese rent richting de bal. Kiese passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Barrios de bal. Barrios geeft een lange en hoge pass. Alderete krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Etienne rent richting de bal. Etienne passt de bal in één keer door. Després is nu in balbezit. Després schiet op doel. Araujo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: France 41%, Paraguay 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
France - Paraguay 0:0

47e minuut.
Glovacki speelt de bal door. Etienne is nu in balbezit. Etienne speelt de bal door. Cano geeft de bal voor. Beaulieu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Etienne geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Després krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
France - Paraguay 1:0

61e minuut.
Buitenspel voor Beaulieu. Goede buitenspelval van de verdediging. Vergara komt het veld opgelopen. Ferret komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lázaro komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Inworp. Combe komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Lemercier rent richting de bal. Lemercier passt de bal met de wreef. Etienne speelt de bal door. Beaulieu rent richting de bal. Beaulieu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Combe rent richting de bal. Rioboo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Combe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Etienne wilt de vrije trap nemen. Araujo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
France - Paraguay 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: France 37%, Paraguay 63%.
France - Paraguay 2:0