Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-02-29 16:00
  • Competitiewedstrijd: Group P
  • Stadion: Paraguay Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
Paraguay South Africa
PY-N-2W-2A Tactiek Diament Papieski
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
19 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
73.9 gemiddelde waardering 61.4
wonderbaarlijk Schieten solide
uitmuntend Passen formidabel
briljant Verdedigen formidabel


10e minuut.
Radford probeert de bal met de borst te controleren. Ledesma onderschept slim de pass. Ledesma probeert naar een medespeler te passen. Alderete bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderete schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Barrios passt de bal in één keer door. Alderete rent richting de bal. Alderete passt de bal zonder na te denken. Kiese rent richting de bal. Kiese haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Kiese bereikt de bal nog maar net als eerste. Augustine is nu in balbezit. Ledesma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledesma draait met de bal, schiet en ... Alexander probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay - South Africa 1:0

21e minuut.
Radebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiese is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Radebe. Radebe krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Kiese raakt geblesseerd tijdens het duel. Ledesma met een snel genomen vrije trap. Barrios kopt de bal weg. Radebe heeft problemen om de bal te vangen. Kiese bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiese draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Frutos geeft een hoge lob. Kiese kopt de bal weg. Barrios is nu in balbezit. Barrios geeft een lange en hoge pass. Alderete maakt een snoekduik en kopt de bal. Alexander kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Frutos rent richting de bal. Mlwane maakt een afschuwelijke overtreding. Frutos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aguilera komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paraguay 30%, South Africa 70%.
Paraguay - South Africa 1:0

53e minuut.
Rioboo geeft een hoge lob. Alderete is nu in balbezit. Radford tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Radford krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Ledesma passt de bal zonder na te denken. Kiese rent richting de bal. Blose rent richting de bal. Alderete onderschept slim de pass. Alderete haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Radford zal de hoekschop nemen. Daar is Franco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palesa rent richting de bal. Palesa draait met de bal, schiet en ... Henriquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paraguay - South Africa 1:1

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vergara komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Radford speelt de bal door. Radebe speelt de bal door. Palesa is nu in balbezit. Palesa haalt uit met een fantastische trap. Henriquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Inworp. Mussi komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Inworp. Lingard komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Frutos probeert naar een medespeler te passen. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pono onderschept slim de pass. Kiese bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiese schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Rioboo verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Ngalo zijn tegenspeler op de grond. Rioboo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Martinez met een snel genomen vrije trap. Vergara rent richting de bal. Blose maakt een afschuwelijke overtreding. Blose krijgt een gele kaart. Vergara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vergara neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay - South Africa 2:1

88e minuut.
Frutos kopt de bal weg. Daar is Mlwane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vergara met een sublieme pass. Kiese bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiese draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paraguay 39%, South Africa 61%.
Paraguay - South Africa 2:1