Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
South Africa Paraguay
Diament Papieski Tactiek PY-D-MD-2A
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 74.4
solid Schieten incredible
very good Passen formidable
excellent Verdedigen incredible


6e minuut.
Pono kopt de bal weg. Daar is Skosana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diarte geeft een lange en hoge pass. Alderete is nu in balbezit. Alderete haalt uit met een fantastische trap. Maseko bokst de bal weg.

10e minuut.
Kiese kopt de bal weg. Mlwane rent richting de bal. Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios geeft een hoge lob. Alderete springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kiese rent richting de bal. Kiese passt de bal in één keer door. Pono rent richting de bal. Alderete verovert de bal door een tackle van achteren. Alderete draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

15e minuut.
Diarte kopt de bal weg. Kiese rent richting de bal. Kiese passt de bal met de wreef. Alderete is nu in balbezit. Alderete draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Jam-Jam met de inworp. Diarte probeert naar een medespeler te passen. Tellez probeert naar een medespeler te passen. Alderete rent richting de bal. Alderete passt de bal in één keer door. Maseko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kiese bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa - Paraguay 0:1

35e minuut.
Mlwane onderschept slim de pass. Klungelig pakt Barrios de bal. Mlwane maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Mlwane moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mlwane schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

35e minuut.
Tellez passt de bal zonder na te denken. Franco met een sublieme pass. Klungelig pakt Barrios de bal. Barrios geeft de bal voor. Alderete maakt een snoekduik en kopt de bal. Maseko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa - Paraguay 0:2

44e minuut.
Barrios heeft problemen om de bal te vangen. Barrios speelt de bal door. Augustine bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderete verovert de bal door een tackle van achteren. Alderete schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa - Paraguay 0:3

45e minuut.
Arditi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South Africa 73%, Paraguay 27%.
South Africa - Paraguay 0:3

47e minuut.
Kiese rent richting de bal. Kiese speelt de bal door. Tellez speelt de bal door. Alderete bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderete haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa - Paraguay 0:4

49e minuut.
Lingard passt de bal zonder na te denken. Nkosi heeft problemen om de bal te vangen. Nkosi met een sublieme pass. Palesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Palesa schiet op doel. Araujo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Kiese heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pono. Kiese raakt geblesseerd tijdens het duel. Tellez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kiese is nu in balbezit. Kiese schiet op doel. Maseko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Inworp. Nkosi met de inworp. Tellez met een sublieme pass. Kiese rent richting de bal. Kiese schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Maseko trapt de bal weg. Arditi kopt de bal weg. Tellez met een sublieme pass. Kiese heeft problemen om de bal te vangen. Kiese schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Tellez probeert naar een medespeler te passen. Arditi probeert naar een medespeler te passen. Kiese is nu in balbezit. Kiese haalt uit met een fantastische trap. Maseko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa - Paraguay 0:5

65e minuut.
Phiri heeft problemen om de bal te vangen. Phiri geeft de bal voor. Arditi kopt de bal weg. Kiese is nu in balbezit. Kiese haalt uit met een fantastische trap. Maseko bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Arditi speelt de bal door. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios probeert naar een medespeler te passen. Alderete rent richting de bal. Alderete schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Arditi met een sublieme pass. Alderete is nu in balbezit. Alderete passt de bal met de wreef. Kiese is nu in balbezit. Kiese haalt uit met een fantastische trap. Maseko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Vergara geeft de bal voor. Kiese kopt de bal weg. Barrios rent richting de bal. Barrios geeft een lange en hoge pass. Alderete springt en kopt de bal. Maseko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Inworp. Vergara komt het veld opgelopen. De Klerk komt het veld opgelopen. Shai komt het veld opgelopen. Frutos komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Skosana speelt de bal door. Jam-Jam rent richting de bal. Jam-Jam passt de bal zonder na te denken. Palesa is nu in balbezit. Palesa draait met de bal, schiet en ... Araujo bokst de bal weg.

86e minuut.
Frutos bereikt de bal nog maar net als eerste. Frutos speelt de bal door. Kiese is nu in balbezit. Kiese geeft een lange en hoge pass. Phiri heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera geeft een lange en hoge pass. Frutos is nu in balbezit. Frutos geeft een lange en hoge pass. Vergara springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South Africa 67%, Paraguay 33%.
South Africa - Paraguay 0:5