Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-03-07 19:00
  • Competitiewedstrijd: Group P
  • Stadion: Costa Rica Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Costa Rica Paraguay
WCQ-1 Tactiek PY-D-MD-2A
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
69.6 gemiddelde waardering 74.4
excellent Schieten formidable
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen brilliant


11e minuut.
Ledesma geeft een hoge lob. Alderete bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ledesma neemt de hoekschop. Kiese springt en kopt de bal. Garrido verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Franco met een sublieme pass. Frutos is nu in balbezit. Frutos passt de bal zonder na te denken. Alderete is nu in balbezit. Alderete haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica - Paraguay 0:1

21e minuut.
Franco is nu in balbezit. Franco geeft de bal voor. Dinarte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kiese rent richting de bal. Kiese schiet op doel. Garrido kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Altamirano is nu in balbezit. Sakami bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakami passt de bal in één keer door. Aguilar rent richting de bal. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. Henriquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Ledesma verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ledesma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alderete rent richting de bal. Alderete geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Inworp. Ponce komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa Rica 47%, Paraguay 53%.
Costa Rica - Paraguay 0:1

46e minuut.
Quintana komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Frutos is nu in balbezit. Frutos met een sublieme pass. Kiese heeft problemen om de bal te vangen. Kiese draait met de bal, schiet en ... Garrido probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica - Paraguay 0:2

63e minuut.
Franco geeft een hoge lob. Alderete bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephens begaat een overtreding. Alderete raakt geblesseerd tijdens het duel. Ledesma wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kiese kan de bal niet met de borst controleren. Ledesma speelt de bal door. Frutos speelt de bal door. Alderete bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderete schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aguilera komt het veld opgelopen. Barrios komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Kiese speelt de bal door. Frutos is nu in balbezit. Frutos passt de bal in één keer door. Barrios is nu in balbezit. Barrios draait met de bal, schiet en ... Garrido verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Kiese rent richting de bal. Juárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiese onderschept slim de pass. Kiese draait met de bal, schiet en ... Garrido probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica - Paraguay 0:3

70e minuut.
Inworp. Vergara komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara geeft een lange en hoge pass. Ledesma is nu in balbezit. Ledesma geeft een hoge lob. Barrios springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica - Paraguay 0:4

79e minuut.
Aguilar rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Rioboo ... Strafschop! Aguilar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aguilar legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica - Paraguay 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa Rica 63%, Paraguay 37%.
Costa Rica - Paraguay 1:4