Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-04-04 16:00
  • Competitiewedstrijd: Group P
  • Stadion: Paraguay Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Paraguay Costa Rica
PY-D-MD-2A Tactiek WCQ-1
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
76.8 gemiddelde waardering 73.3
incredible Schieten formidable
formidable Passen outstanding
brilliant Verdedigen outstanding


4e minuut.
Martinez speelt de bal door. Tellez met een sublieme pass. Alderete bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderete haalt uit met een fantastische trap. Murdock probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Kiese is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Frutos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alderete springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay - Costa Rica 1:0

11e minuut.
Sakami geeft de bal voor. Cabrera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Henriquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paraguay - Costa Rica 1:1

19e minuut.
Matamoros passt de bal zonder na te denken. Sakami heeft problemen om de bal te vangen. Sakami probeert naar een medespeler te passen. Altamirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano draait met de bal, schiet en ... Henriquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Quintana probeert naar een medespeler te passen. Altamirano rent richting de bal. Martinez maakt een afschuwelijke overtreding. Martinez is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

27e minuut.
Altamirano speelt de bal door. Daar is Quintana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quintana passt de bal in één keer door. Matamoros rent richting de bal. Matamoros haalt uit met een fantastische trap. Henriquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

28e minuut.
Franco met een sublieme pass. Tellez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellez passt de bal zonder na te denken. Kiese rent richting de bal. Kiese draait met de bal, schiet en ... Murdock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Juárez geeft de bal voor. Inworp. Frutos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kiese bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiese schiet op doel. Murdock verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alderete is nu in balbezit. Alderete haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay - Costa Rica 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paraguay 66%, Costa Rica 34%.
Paraguay - Costa Rica 2:1

47e minuut.
Franco controleert de bal met de borst. Franco geeft een hoge lob. Kiese bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiese haalt uit met een fantastische trap. Murdock maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay - Costa Rica 3:1

53e minuut.
Quintana rent richting de bal. Quintana passt de bal met de wreef. Altamirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano geeft de bal voor. Aguilar krijgt zijn hoofd ertegen. Henriquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Alderete stond buitenspel. Barrios komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vergara komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Tellez probeert naar een medespeler te passen. Kiese rent richting de bal. Juárez rent richting de bal. Kiese onderschept slim de pass. Kiese haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay - Costa Rica 4:1

73e minuut.
Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana geeft een lange en hoge pass. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay - Costa Rica 4:2

76e minuut.
Quintana speelt de bal door. Vergara rent richting de bal. Vergara geeft een lange en hoge pass. Kiese rent richting de bal. Kiese draait met de bal, schiet en ... Murdock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Quintana heeft problemen om de bal te vangen. Tellez rent richting de bal. Tellez speelt de bal door. Vergara is nu in balbezit. Vergara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tellez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kiese springt en kopt de bal. Murdock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Juárez geeft de bal voor. Altamirano kopt de bal weg. Rioboo heeft problemen om de bal te vangen. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Henriquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paraguay 63%, Costa Rica 37%.
Paraguay - Costa Rica 4:2