Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-03-14 16:00
  • Competitiewedstrijd: Group P
  • Stadion: Paraguay Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
Paraguay Việt Nam
PY-D-MD-2A-D Tactiek XPX
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
73.3 gemiddelde waardering 78.8
formidable Schieten outstanding
excellent Passen incredible
magical Verdedigen outstanding


5e minuut.
Hoàng Quý bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quý geeft een lange en hoge pass. Hoàng Trọng rent richting de bal. Hoàng Trọng haalt uit met een fantastische trap. Henriquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay - Việt Nam 0:1

14e minuut.
Trung Hải speelt de bal door. Vergara verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Trọng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Trọng schiet op doel. Henriquez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay - Việt Nam 0:2

20e minuut.
Ðức Phi speelt de bal door. Trí Dũng speelt de bal door. Hoàng Trọng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Trọng haalt uit met een fantastische trap. Henriquez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ðức Phi probeert de bal aan de voet te houden. Hoàng Phúc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Phúc speelt de bal door. Hoàng Trọng rent richting de bal. Hoàng Trọng haalt uit met een fantastische trap. Henriquez bokst de bal weg.

33e minuut.
Ðức Phi met een snelle inworp. Trí Dũng met een sublieme pass. Ðức Phi rent richting de bal. Ðức Phi geeft een hoge lob. Hoàng Phúc maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ðức Phi geeft de bal voor. Hoàng Phúc bereikt de bal nog maar net als eerste. Rioboo begaat een overtreding. Hoàng Phúc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ðức Phi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Gia Hưng met een sublieme pass. Trí Dũng rent richting de bal. Trí Dũng met een sublieme pass. Hoàng Phúc rent richting de bal. Hoàng Phúc draait met de bal, schiet en ... Henriquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paraguay 59%, Việt Nam 41%.
Paraguay - Việt Nam 0:2

46e minuut.
Văn Toản komt het veld opgelopen.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ðức Phi met een snelle inworp. Trí Dũng geeft een hoge lob. Hoàng Phúc krijgt zijn hoofd ertegen. Henriquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay - Việt Nam 0:3

54e minuut.
Thanh Phong rent richting de bal. Thanh Phong met een sublieme pass. Trí Dũng speelt de bal door. Văn Toản is nu in balbezit. Văn Toản draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Cabrera rent richting de bal. Cabrera speelt de bal door. Martinez met een sublieme pass. Kiese bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiese haalt uit met een fantastische trap. Trường kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Fleitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quý verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Quý geeft een hoge lob. Văn Toản bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Toản draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Doeltrap. Barrios komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kiese rent richting de bal. Quang Thịnh legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kiese raakt geblesseerd tijdens het duel. Aguilera komt het veld opgelopen. Vergara komt het veld opgelopen. Kiese legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Trường werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay - Việt Nam 1:3

81e minuut.
Trường maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hoàng Phúc probeert naar een medespeler te passen. Trí Dũng met een sublieme pass. Văn Toản rent richting de bal. Văn Toản haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Cabrera geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gia Hưng de bal. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara draait met de bal, schiet en ... Trường maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paraguay 56%, Việt Nam 44%.
Paraguay - Việt Nam 1:3