Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-03-28 08:00
  • Competitiewedstrijd: Group P
  • Stadion: Việt Nam
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Việt Nam Paraguay
XPX Tactiek PY-D-MD-2A-D
46% Balbezit 54%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 5
6 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
79 gemiddelde waardering 74.7
formidable Schieten formidable
incredible Passen formidable
incredible Verdedigen magical


5e minuut.
Franco met een sublieme pass. Frutos bereikt de bal nog maar net als eerste. Frutos geeft een hoge lob. Alderete springt en kopt de bal. Trường werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Việt Nam - Paraguay 0:1

8e minuut.
Ledesma met een sublieme pass. Frutos is nu in balbezit. Frutos geeft de bal voor. Alderete springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ðức Phi passt de bal in één keer door. Trí Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trí Dũng passt de bal met de wreef. Hoàng Trọng is nu in balbezit. Hoàng Trọng schiet op doel. Henriquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Klungelig pakt Cabrera de bal. Martinez verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Trí Dũng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ðức Phi geeft een hoge lob. Henriquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Frutos is nu in balbezit. Trung Hải tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frutos raakt geblesseerd tijdens het duel. Ledesma zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alderete maakt een snoekduik en kopt de bal. Trường probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Việt Nam - Paraguay 0:2

22e minuut.
Thăng Long onderschept slim de pass. Thăng Long speelt de bal door. Trí Dũng probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Trọng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Trọng schiet op doel. Henriquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Kiese rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Frutos zal de hoekschop nemen. Alderete maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Việt Nam - Paraguay 0:3

45e minuut.
Hoàng Trọng bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rioboo. Hoàng Trọng raakt geblesseerd tijdens het duel. Bình Dương komt het veld opgelopen. Văn Toản komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Việt Nam 41%, Paraguay 59%.
Việt Nam - Paraguay 0:3

52e minuut.
Hoàng Quý rent richting de bal. Văn Toản bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Văn Toản raakt geblesseerd tijdens het duel. Hoàng Trọng legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Inworp. Barrios komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Thăng Long verovert de bal door een tackle van achteren. Thăng Long probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Trọng is nu in balbezit. Hoàng Trọng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Việt Nam - Paraguay 1:3

67e minuut.
Ledesma raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tellez komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Vergara komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Hoàng Trọng controleert de bal met de borst. Văn Toản bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Trọng bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Toản rent richting de bal. Văn Toản haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Việt Nam 41%, Paraguay 59%.
Việt Nam - Paraguay 1:3