Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Vikings P.K.S TranSport Gdynia 2009
VVV Tactiek 433wasko
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
48.9 gemiddelde waardering 51
good Schieten solid
good Passen very good
very good Verdedigen good


2e minuut.
Beliukevičius rent richting de bal. Beliukevičius passt de bal in één keer door. Mumkanov rent richting de bal. Mumkanov geeft de bal voor. Zabolotin springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Astiazarán geeft de bal voor. Beliukevičius probeert de bal aan de voet te houden. Krezović is nu in balbezit. Krezović geeft de bal voor. Gallus krijgt zijn hoofd ertegen. Matiba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
González Sáiz kopt de bal weg. Belaglovis heeft problemen om de bal te vangen. Astiazarán bereikt de bal nog maar net als eerste. Astiazarán geeft de bal voor. Gallus krijgt zijn hoofd ertegen. Matiba bokst de bal weg.

18e minuut.
Gallus is nu in balbezit. Knézy verovert de bal door een tackle van achteren. Cordunian onderschept slim de pass. Cordunian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Vikings - P.K.S TranSport Gdynia 2009 1:0

23e minuut.
Krezović geeft de bal voor. Gallus kopt de bal weg. Astiazarán is nu in balbezit. Astiazarán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Vikings - P.K.S TranSport Gdynia 2009 2:0

26e minuut.
Krezović heeft problemen om de bal te vangen. Pinter is nu in balbezit. Molneris schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Molneris krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Kruys de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pinter neemt de hoekschop. Gallus maakt een snoekduik en kopt de bal. Matiba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Vikings - P.K.S TranSport Gdynia 2009 3:0

33e minuut.
Gallus bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pinter neemt de hoekschop. Gallus krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Belaglovis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Vikings 37%, P.K.S TranSport Gdynia 2009 63%.
The Vikings - P.K.S TranSport Gdynia 2009 3:0

48e minuut.
Zabolotin is nu in balbezit. Mumkanov is nu in balbezit. Mumkanov passt de bal in één keer door. Zabolotin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabolotin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Vikings - P.K.S TranSport Gdynia 2009 3:1

53e minuut.
Cordunian heeft problemen om de bal te vangen. Krezović probeert naar een medespeler te passen. Gallus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallus draait met de bal, schiet en ... Matiba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Vikings - P.K.S TranSport Gdynia 2009 4:1

59e minuut.
Effa bereikt de bal nog maar net als eerste. Effa speelt de bal door. Zabolotin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabolotin schiet op doel. Lyka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Vikings - P.K.S TranSport Gdynia 2009 4:2

65e minuut.
Effa probeert naar een medespeler te passen. Mumkanov rent richting de bal. Met opzet legt González Sáiz zijn tegenspeler op de grond. Mumkanov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mumkanov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Karaivanov verovert de bal door een tackle van achteren. Thiaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Molneris begaat een overtreding. Molneris krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Thiaguinho raakt geblesseerd tijdens het duel. Pinter met een snel genomen vrije trap. Astiazarán kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dieng met de inworp. Effa met een sublieme pass. Mumkanov rent richting de bal. Mumkanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Vikings 43%, P.K.S TranSport Gdynia 2009 57%.
The Vikings - P.K.S TranSport Gdynia 2009 4:2