Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Voor t`Hoeksken Glorybound
smooth Tactiek nieuw
42% Balbezit 58%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
57.6 gemiddelde waardering 60
excellent Schieten excellent
very good Passen solid
solid Verdedigen incredible


9e minuut.
Toti bereikt de bal nog maar net als eerste. Biżek verovert de bal door een tackle van achteren. Biżek met een sublieme pass. Tấn rent richting de bal. Tấn haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voor t`Hoeksken - Glorybound 1:0

14e minuut.
Negwer is nu in balbezit. Beaufils onderschept slim de pass. Beaufils passt de bal zonder na te denken. Toti bereikt de bal nog maar net als eerste. Toti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Balsam geeft een hoge lob. Graziadei bereikt de bal nog maar net als eerste. Graziadei speelt de bal door. Toti is nu in balbezit. Toti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Klungelig pakt Hoecke de bal. Loockx bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hoecke. Loockx raakt geblesseerd tijdens het duel. Masajada wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Snoeck probeert naar een medespeler te passen. Loockx bereikt de bal nog maar net als eerste. Loockx speelt de bal door. Kasztel is nu in balbezit. Kasztel draait met de bal, schiet en ... Themelis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Loockx met een sublieme pass. Kasztel rent richting de bal. Kasztel passt de bal zonder na te denken. Masajada is nu in balbezit. Masajada draait met de bal, schiet en ... Themelis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Snoeck met een sublieme pass. Kasztel is nu in balbezit. Şahverdiyev verovert de bal door een tackle van achteren. Loockx geeft een lange en hoge pass. Masajada krijgt zijn hoofd ertegen. Themelis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Beaufils kopt de bal weg. Val is nu in balbezit. Beaufils met een sublieme pass. Toti rent richting de bal. Toti haalt uit met een fantastische trap. Lansheere bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Voor t`Hoeksken 56%, Glorybound 44%.
FC Voor t`Hoeksken - Glorybound 1:0

53e minuut.
Vercruysse geeft een lange en hoge pass. Kasztel is nu in balbezit. Met opzet legt Val zijn tegenspeler op de grond. Val is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

58e minuut.
Toti rent richting de bal. Negwer bereikt de bal nog maar net als eerste. Toti begaat een overtreding. Toti krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Balsam probeert naar een medespeler te passen. Graziadei speelt de bal door. Beaufils speelt de bal door. Tấn rent richting de bal. Tấn draait met de bal, schiet en ... Lansheere bokst de bal weg.

74e minuut.
Toti bereikt de bal nog maar net als eerste. Toti passt de bal met de wreef. Tấn rent richting de bal. Tấn haalt uit met een fantastische trap. Lansheere probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Voor t`Hoeksken 44%, Glorybound 56%.
FC Voor t`Hoeksken - Glorybound 1:0