Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kappapigreco Bobondiani
QTT Tactiek 433
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
19 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
56.2 gemiddelde waardering 36.9
excellent Schieten average
solid Passen adequate
solid Verdedigen average


2e minuut.
Stránský met een snelle inworp. Schisano rent richting de bal. MacIlwraith tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacIlwraith krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Śrutwa passt de bal in één keer door. Pacholski is nu in balbezit. Pacholski geeft de bal voor. MacIlwraith rent richting de bal. MacIlwraith haalt uit met een fantastische trap. Amilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kappapigreco - Bobondiani 1:0

7e minuut.
Schisano met een sublieme pass. Miari bereikt de bal nog maar net als eerste. Setrakyan onderschept slim de pass. Setrakyan geeft de bal voor. Kołecki springt en kopt de bal. Kopek bokst de bal weg.

10e minuut.
Ömeroğlu geeft een lange en hoge pass. Miari kopt de bal weg. Pacholski is nu in balbezit. Pacholski geeft een hoge lob. Guangquan krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kappapigreco - Bobondiani 2:0

11e minuut.
Gremniku geeft een hoge lob. Stránský kopt de bal weg. Buleatã met een sublieme pass. MacIlwraith rent richting de bal. MacIlwraith haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Daar is Mähkönen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guangquan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mähkönen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mähkönen krijgt een gele kaart. Guangquan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guangquan neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kappapigreco - Bobondiani 3:0

20e minuut.
Pacholski geeft een hoge lob. Guangquan kopt de bal weg. MacIlwraith is nu in balbezit. MacIlwraith haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kappapigreco - Bobondiani 4:0

27e minuut.
Mähkönen kopt de bal weg. Bayer heeft problemen om de bal te vangen. Buleatã met een sublieme pass. MacIlwraith is nu in balbezit. MacIlwraith draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Mähkönen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pacholski met een snelle inworp. Śrutwa rent richting de bal. Śrutwa geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. MacIlwraith maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Lepio de bal. Kołecki rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Lepio ... Strafschop! Kołecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Kołecki kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Kappapigreco - Bobondiani 4:1

40e minuut.
Śrutwa probeert naar een medespeler te passen. Buleatã bereikt de bal nog maar net als eerste. Buleatã passt de bal in één keer door. MacIlwraith rent richting de bal. MacIlwraith draait met de bal, schiet en ... Amilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kappapigreco 36%, Bobondiani 64%.
Kappapigreco - Bobondiani 4:1

46e minuut.
Buleatã onderschept slim de pass. MacIlwraith is nu in balbezit. Buleatã speelt de bal door. Guangquan bereikt de bal nog maar net als eerste. Guangquan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
MacIlwraith onderschept slim de pass. MacIlwraith passt de bal met de wreef. Buleatã is nu in balbezit. Buleatã geeft de bal voor. Guangquan krijgt zijn hoofd ertegen. Amilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kappapigreco - Bobondiani 5:1

59e minuut.
Śrutwa rent richting de bal. Śrutwa geeft de bal voor. Gremniku verovert de bal door een tackle van achteren. Pacholski is nu in balbezit. Pacholski schiet op doel. Amilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Mähkönen kopt de bal weg. Buleatã geeft de bal voor. MacIlwraith is nu in balbezit. Guangquan bereikt de bal nog maar net als eerste. Guangquan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kappapigreco - Bobondiani 6:1

68e minuut.
Kośmider geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stránský met de inworp. Śrutwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śrutwa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Stránský is nu in balbezit. Stránský geeft de bal voor. Guangquan heeft problemen om de bal te vangen. MacIlwraith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIlwraith draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guangquan rent richting de bal. Guangquan schiet op doel. Amilov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kappapigreco - Bobondiani 7:1

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maculewicz komt het veld opgelopen.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stránský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kośmider is nu in balbezit. MacIlwraith onderschept slim de pass. MacIlwraith geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Amilov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kappapigreco - Bobondiani 8:1

87e minuut.
Stránský met een sublieme pass. Pacholski geeft een lange en hoge pass. Daar is Vincze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacIlwraith rent richting de bal. MacIlwraith schiet op doel. Amilov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kappapigreco 22%, Bobondiani 78%.
Kappapigreco - Bobondiani 8:1