Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1927ASROMA Real Renegade
Normal Tactiek CT
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
4 Doelpogingen 37
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 45
poor Schieten excellent
poor Passen solid
poor Verdedigen average


1e minuut.
Biasci rent richting de bal. São Paulino verovert de bal door een tackle van achteren. São Paulino speelt de bal door. Ayestaran rent richting de bal. Ayestaran haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Caliandro rent richting de bal. Caliandro passt de bal met de wreef. Zanutto rent richting de bal. Parma verovert de bal door een tackle van achteren. Parma haalt uit met een fantastische trap. Falbo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Ayestaran onderschept slim de pass. Açıkalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkalan probeert naar een medespeler te passen. São Paulino is nu in balbezit. São Paulino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Falbo trapt de bal weg van het doel. Bosello kopt de bal weg. Robbio is nu in balbezit. Caliandro onderschept slim de pass. Caliandro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bazzarella verovert de bal door een tackle van achteren. Bazzarella probeert naar een medespeler te passen. São Paulino rent richting de bal. Ayestaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayestaran schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ayestaran verovert de bal door een tackle van achteren. Ayestaran probeert naar een medespeler te passen. São Paulino is nu in balbezit. São Paulino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1927ASROMA - Real Renegade 0:1

14e minuut.
Ayestaran passt de bal zonder na te denken. Cattani is nu in balbezit. Cattani passt de bal met de wreef. Pantioras heeft problemen om de bal te vangen. Pantioras geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bosello bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayestaran verovert de bal door een tackle van achteren. Carapelli is nu in balbezit. Ayestaran verovert de bal door een tackle van achteren. Ayestaran haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
São Paulino passt de bal met de wreef. Ayestaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayestaran schiet op doel. Premoli probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
1927ASROMA - Real Renegade 0:2

23e minuut.
Açıkalan rent richting de bal. Bosello maakt een afschuwelijke overtreding. Açıkalan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Açıkalan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. São Paulino heeft problemen om de bal te vangen. Ayestaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayestaran schiet op doel. Tintori bokst de bal weg. Ayestaran is nu in balbezit. Ayestaran draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Camerani de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
1927ASROMA - Real Renegade 0:3

33e minuut.
Premoli trapt de bal weg van het doel. Bazzarella is nu in balbezit. Bazzarella passt de bal in één keer door. São Paulino heeft problemen om de bal te vangen. São Paulino haalt uit met een fantastische trap. Tintori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Cattani verovert de bal door een tackle van achteren. Cattani speelt de bal door. Zanutto is nu in balbezit. Zanutto geeft een lange en hoge pass. Ayestaran springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bosello bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkalan onderschept slim de pass. Açıkalan speelt de bal door. Daar is Ayestaran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayestaran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1927ASROMA - Real Renegade 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1927ASROMA 71%, Real Renegade 29%.
1927ASROMA - Real Renegade 0:4

53e minuut.
Ayestaran probeert naar een medespeler te passen. Tintori speelt de bal door. Zanutto kopt de bal weg. Ayestaran rent richting de bal. Ayestaran haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tintori met een harde bal richting middenveld. Żurawek kopt de bal weg. Ayestaran rent richting de bal. Ayestaran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1927ASROMA - Real Renegade 0:5

57e minuut.
Zanutto onderschept slim de pass. Zanutto geeft een lange en hoge pass. Pertini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. São Paulino rent richting de bal. São Paulino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Daar is Parma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bazzarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazzarella geeft een lange en hoge pass. Açıkalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkalan schiet op doel. Tintori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Robbio onderschept slim de pass. Robbio geeft een hoge lob. Klungelig pakt São Paulino de bal. Ayestaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayestaran haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bazzarella passt de bal zonder na te denken. São Paulino bereikt de bal nog maar net als eerste. São Paulino probeert naar een medespeler te passen. Ayestaran rent richting de bal. Ayestaran draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Premoli speelt de bal door. Camerani heeft problemen om de bal te vangen. São Paulino is nu in balbezit. São Paulino haalt uit met een fantastische trap. Tintori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
1927ASROMA - Real Renegade 0:6

70e minuut.
Pantioras met een snelle inworp. Zanutto rent richting de bal. Zanutto geeft een hoge lob. Ayestaran is nu in balbezit. Ayestaran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1927ASROMA - Real Renegade 0:7

73e minuut.
Pantioras met een sublieme pass. Bazzarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazzarella geeft de bal voor. Ayestaran rent richting de bal. Ayestaran draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Biasci geeft een hoge lob. Ibach is nu in balbezit. Ibach geeft de bal voor. Ayestaran is nu in balbezit. Ayestaran schiet op doel. Tintori bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pantioras zal de hoekschop nemen. Ayestaran maakt een snoekduik en kopt de bal. Tintori maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Carapelli met een sublieme pass. Pantioras geeft een lange en hoge pass. Ayestaran kopt de bal weg. São Paulino rent richting de bal. São Paulino schiet op doel. Tintori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Pertini is nu in balbezit. São Paulino onderschept slim de pass. São Paulino geeft een lange en hoge pass. Açıkalan is nu in balbezit. Açıkalan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
1927ASROMA - Real Renegade 0:8

80e minuut.
Żurawek probeert de bal met de borst te controleren. Żurawek met een sublieme pass. São Paulino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayestaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayestaran draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Klungelig pakt Peddio de bal. Bazzarella is nu in balbezit. Bazzarella passt de bal zonder na te denken. Ayestaran is nu in balbezit. Ayestaran draait met de bal, schiet en ... Tintori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
São Paulino geeft de bal voor. Tintori speelt de bal door. Zanutto kopt de bal weg. Ayestaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayestaran draait met de bal, schiet en ... Tintori bokst de bal weg.

89e minuut.
Açıkalan rent richting de bal. Carapelli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Açıkalan raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ayestaran neemt zijn aanloop. Tintori werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1927ASROMA - Real Renegade 0:9

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bazzarella met een snelle inworp. São Paulino rent richting de bal. Ayestaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayestaran draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1927ASROMA 86%, Real Renegade 14%.
1927ASROMA - Real Renegade 0:9