Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cfr blascovici fcsb11
kkk Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
17% Spel op eigen helft 83%
33 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 23.7
adequate Schieten average
good Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Cârlan heeft problemen om de bal te vangen. Enxaqueca rent richting de bal. Enxaqueca speelt de bal door. Cioropina rent richting de bal. Cioropina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Szuprytowski draait met de bal, schiet en ... Mirancea probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pajor neemt de hoekschop. Szuprytowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Daar is Rotaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cioropina rent richting de bal. Cioropina geeft een hoge lob. Szuprytowski is nu in balbezit. Szuprytowski draait met de bal, schiet en ... Tămâie bokst de bal weg.

16e minuut.
Enxaqueca rent richting de bal. Enxaqueca passt de bal zonder na te denken. Rotaru is nu in balbezit. Cioropina rent richting de bal. Cioropina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kret kopt de bal weg. Szuprytowski is nu in balbezit. Szuprytowski passt de bal zonder na te denken. Cioropina rent richting de bal. Cioropina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cfr blascovici - fcsb11 1:0

21e minuut.
Enxaqueca is nu in balbezit. Gheorghe verovert de bal door een tackle van achteren. Gheorghe passt de bal in één keer door. Petriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Petriş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Szuprytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuprytowski haalt uit met een fantastische trap. Miron heeft problemen om de bal te vangen. Enxaqueca rent richting de bal. Enxaqueca haalt uit met een fantastische trap. Tămâie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Sabeditsch is nu in balbezit. Sabeditsch passt de bal met de wreef. Cioropina is nu in balbezit. Sabeditsch geeft de bal voor. Szuprytowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Tămâie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Enxaqueca heeft problemen om de bal te vangen. Cioropina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cârlan krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Sabeditsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabeditsch geeft een hoge lob. Rotaru probeert de bal aan de voet te houden. Szuprytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuprytowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cfr blascovici - fcsb11 2:0

39e minuut.
Kret bereikt de bal nog maar net als eerste. Kret passt de bal zonder na te denken. Pajor met een sublieme pass. Cioropina rent richting de bal. Cioropina draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cfr blascovici 23%, fcsb11 77%.
cfr blascovici - fcsb11 2:0

47e minuut.
Enxaqueca geeft een lange en hoge pass. Daar is Stufosu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stufosu geeft een hoge lob. Pajor geeft een lange en hoge pass. Cioropina springt en kopt de bal. Tămâie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tămâie met een sublieme pass. Mrkos kopt de bal weg. Daar is Miron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cioropina rent richting de bal. Cioropina haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
cfr blascovici - fcsb11 3:0

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tămâie trapt de bal weg van het doel. Pajor met een sublieme pass. Klungelig pakt Szuprytowski de bal. Szuprytowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Inworp. Pajor met een snelle inworp. Mrkos rent richting de bal. Mrkos probeert naar een medespeler te passen. Enxaqueca geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Cârlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Enxaqueca verovert de bal door een tackle van achteren. Enxaqueca probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cioropina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cioropina haalt uit met een fantastische trap. Tămâie bokst de bal weg.

61e minuut.
Stufosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajor verovert de bal door een tackle van achteren. Pajor probeert naar een medespeler te passen. Szuprytowski is nu in balbezit. Szuprytowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Szuprytowski draait met de bal, schiet en ... Tămâie speelt de bal door. Kret kopt de bal weg. Rotaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sabeditsch geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Pajor onderschept slim de pass. Pajor geeft een lange en hoge pass. Cioropina rent richting de bal. Cioropina haalt uit met een fantastische trap. Tămâie probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Babiński geeft een hoge lob. Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioropina onderschept slim de pass. Enxaqueca bereikt de bal nog maar net als eerste. Enxaqueca haalt uit met een fantastische trap. Tămâie bokst de bal weg. Daar is Mirancea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szuprytowski rent richting de bal. Szuprytowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Mirancea met een harde bal richting middenveld. Inworp. Kret met een snelle inworp. Pajor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cfr blascovici 12%, fcsb11 88%.
cfr blascovici - fcsb11 3:0