Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-04-12 14:30
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.11
  • Stadion: End of story
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
Corinthians cfr blascovici
PitBull Tactiek kkk
43% Balbezit 57%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 52
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 43.4
solide Schieten solide
slecht Passen goed
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Szuprytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuprytowski probeert naar een medespeler te passen. Banciu is nu in balbezit. Banciu schiet op doel. Lobonţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians - cfr blascovici 0:1

5e minuut.
Faigl probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pajor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szuprytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuprytowski geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Banciu springt en kopt de bal. Lobonţ bokst de bal weg. Banciu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians - cfr blascovici 0:2

9e minuut.
Klungelig pakt Szuprytowski de bal. Szuprytowski passt de bal met de wreef. Banciu rent richting de bal. Banciu schiet op doel. Lobonţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians - cfr blascovici 0:3

10e minuut.
Crişan speelt de bal door. Daar is Majka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banciu is nu in balbezit. Banciu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Enxaqueca is nu in balbezit. Enxaqueca geeft een lange en hoge pass. Banciu rent richting de bal. Banciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Lekić rent richting de bal. Lekić met een sublieme pass. Banciu rent richting de bal. Banciu haalt uit met een fantastische trap. Lobonţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Szuprytowski de bal. Szuprytowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians - cfr blascovici 0:4

19e minuut.
Babiński speelt de bal door. Enxaqueca is nu in balbezit. Enxaqueca met een sublieme pass. Banciu is nu in balbezit. Banciu haalt uit met een fantastische trap. Lobonţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szuprytowski rent richting de bal. Szuprytowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians - cfr blascovici 0:5

21e minuut.
Szuprytowski met een sublieme pass. Pajor rent richting de bal. Pajor passt de bal met de wreef. Banciu rent richting de bal. Banciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians - cfr blascovici 0:6

24e minuut.
Lekić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lobonţ de bal. Enxaqueca probeert naar een medespeler te passen. Szuprytowski rent richting de bal. Szuprytowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians - cfr blascovici 0:7

25e minuut.
Pajor passt de bal zonder na te denken. Enxaqueca is nu in balbezit. Enxaqueca probeert naar een medespeler te passen. Banciu heeft problemen om de bal te vangen. Banciu draait met de bal, schiet en ... Lobonţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Skowroński met een sublieme pass. Szuprytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuprytowski passt de bal in één keer door. Banciu heeft problemen om de bal te vangen. Banciu draait met de bal, schiet en ... Lobonţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Enxaqueca is nu in balbezit. Enxaqueca geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is Banciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enxaqueca met een sublieme pass. Szuprytowski rent richting de bal. Szuprytowski draait met de bal, schiet en ... Lobonţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Enxaqueca rent richting de bal. Enxaqueca passt de bal zonder na te denken. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu schiet op doel. Lobonţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians - cfr blascovici 0:8

30e minuut.
Lekić probeert naar een medespeler te passen. Enxaqueca speelt de bal door. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu schiet op doel. Lobonţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians - cfr blascovici 0:9

32e minuut.
Enxaqueca heeft problemen om de bal te vangen. Enxaqueca passt de bal zonder na te denken. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu haalt uit met een fantastische trap. Lobonţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians - cfr blascovici 0:10

34e minuut.
Enxaqueca verovert de bal door een tackle van achteren. Szuprytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Majka krijgt een gele kaart. Szuprytowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Banciu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Lobonţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Banciu rent richting de bal. Banciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians - cfr blascovici 0:11

35e minuut.
Crişan speelt de bal door. Majka heeft problemen om de bal te vangen. Banciu verovert de bal door een tackle van achteren. Banciu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Szuprytowski rent richting de bal. Szuprytowski probeert naar een medespeler te passen. Banciu is nu in balbezit. Banciu schiet op doel. Lobonţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pajor is nu in balbezit. Pajor probeert naar een medespeler te passen. Banciu rent richting de bal. Banciu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians - cfr blascovici 0:12

42e minuut.
Lekić geeft een hoge lob. Skowroński probeert naar een medespeler te passen. Banciu heeft problemen om de bal te vangen. Banciu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians - cfr blascovici 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corinthians 91%, cfr blascovici 9%.
Corinthians - cfr blascovici 0:13

52e minuut.
Lekić is nu in balbezit. Lekić met een sublieme pass. Daar is Banciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banciu schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Lobonţ trapt de bal weg van het doel. Pajor kopt de bal weg. Klungelig pakt Banciu de bal. Enxaqueca is nu in balbezit. Enxaqueca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians - cfr blascovici 0:14

55e minuut.
Daar is Enxaqueca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enxaqueca probeert naar een medespeler te passen. Daar is Banciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banciu draait met de bal, schiet en ... Lobonţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians - cfr blascovici 0:15

56e minuut.
MacLehose is nu in balbezit. Szuprytowski onderschept slim de pass. Faigl met een sublieme pass. Szuprytowski rent richting de bal. Szuprytowski geeft een lange en hoge pass. Lobonţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Banciu rent richting de bal. Banciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians - cfr blascovici 0:16

57e minuut.
Mrkos heeft problemen om de bal te vangen. Pajor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajor probeert naar een medespeler te passen. Banciu rent richting de bal. Banciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians - cfr blascovici 0:17

61e minuut.
Pajor verovert de bal door een tackle van achteren. Pajor passt de bal met de wreef. Szuprytowski rent richting de bal. Banciu rent richting de bal. Banciu haalt uit met een fantastische trap. Lobonţ bokst de bal weg.

62e minuut.
Lobonţ probeert naar een medespeler te passen. Skowroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowroński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Banciu de bal. Banciu draait met de bal, schiet en ... Lobonţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Banciu rent richting de bal. Banciu draait met de bal, schiet en ... Lobonţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Klungelig pakt Belluto de bal. Belluto probeert naar een medespeler te passen. Banciu rent richting de bal. Banciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians - cfr blascovici 0:18

68e minuut.
Lobonţ met een harde bal richting middenveld. Lekić probeert naar een medespeler te passen. Banciu heeft problemen om de bal te vangen. Banciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians - cfr blascovici 0:19

70e minuut.
Statu geeft de bal voor. Pajor bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuprytowski probeert naar een medespeler te passen. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu schiet op doel. Lobonţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pajor rent richting de bal. Pajor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Banciu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians - cfr blascovici 0:20

76e minuut.
Mrkos onderschept slim de pass. Mrkos passt de bal met de wreef. Banciu is nu in balbezit. Banciu schiet op doel. Paal!

77e minuut.
Banciu heeft problemen om de bal te vangen. Banciu probeert naar een medespeler te passen. Szuprytowski rent richting de bal. Szuprytowski draait met de bal, schiet en ... Lobonţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians - cfr blascovici 0:21

78e minuut.
Inworp. Pajor met een snelle inworp. Szuprytowski rent richting de bal. Szuprytowski passt de bal in één keer door. Enxaqueca speelt de bal door. Lobonţ bokst de bal weg. Banciu rent richting de bal. Banciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians - cfr blascovici 0:22

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pajor met een snelle inworp. Daar is Banciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szuprytowski rent richting de bal. Szuprytowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Doeltrap. Lobonţ met een harde bal richting middenveld. Skowroński kopt de bal weg. Banciu is nu in balbezit. Banciu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Lobonţ speelt de bal door. Enxaqueca speelt de bal door. Szuprytowski rent richting de bal. Szuprytowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians - cfr blascovici 0:23

83e minuut.
Lobonţ trapt de bal weg van het doel. Enxaqueca speelt de bal door. Pajor speelt de bal door. Daar is Banciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banciu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Crişan onderschept slim de pass. Crişan geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pajor zal de hoekschop nemen. Szuprytowski kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Pajor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajor passt de bal in één keer door. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians - cfr blascovici 0:24

88e minuut.
Cămătaru passt de bal met de wreef. Szuprytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuprytowski passt de bal met de wreef. Pajor probeert naar een medespeler te passen. Banciu heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Pajor rent richting de bal. Pajor passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Banciu de bal. Banciu schiet op doel. Lobonţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians - cfr blascovici 0:25

90e minuut.
Lekić rent richting de bal. Lekić speelt de bal door. Szuprytowski rent richting de bal. Szuprytowski schiet op doel. Lobonţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians - cfr blascovici 0:26

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corinthians 90%, cfr blascovici 10%.
Corinthians - cfr blascovici 0:26