Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MELİKŞAH Söke Spor Fc
melikşah hilal Tactiek 1 vs 1
55% Balbezit 45%
6% Spel op eigen helft 94%
83 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 28.7
very good Schieten poor
very good Passen weak
weak Verdedigen hopeless


1e minuut.
Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszpan is nu in balbezit. Robledo verovert de bal door een tackle van achteren. Robledo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MELİKŞAH - Söke Spor Fc 1:0

2e minuut.
Immenkamp geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Renard is nu in balbezit. Renard haalt uit met een fantastische trap. Zajda probeert de bal aan de voet te houden. Škorvánek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MELİKŞAH - Söke Spor Fc 2:0

4e minuut.
Örümcer passt de bal zonder na te denken. Sejdl speelt de bal door. Bayraktaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayraktaroğlu haalt uit met een fantastische trap. Škorvánek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Škorvánek trapt de bal weg. Renard controleert de bal met de borst. Renard passt de bal met de wreef. Robledo is nu in balbezit. Robledo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zajda rent richting de bal. Zajda schiet op doel. Škorvánek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Robledo rent richting de bal. Robledo draait met de bal, schiet en ... Škorvánek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MELİKŞAH - Söke Spor Fc 3:0

6e minuut.
Wattez passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Immenkamp neemt de hoekschop. Bayraktaroğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Škorvánek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MELİKŞAH - Söke Spor Fc 4:0

7e minuut.
Inworp. Immenkamp met een snelle inworp. Zajda is nu in balbezit. Zajda haalt uit met een fantastische trap. Škorvánek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MELİKŞAH - Söke Spor Fc 5:0

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karagiannis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Immenkamp probeert naar een medespeler te passen. Robledo rent richting de bal. Robledo haalt uit met een fantastische trap. Škorvánek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bayraktaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayraktaroğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MELİKŞAH - Söke Spor Fc 6:0

9e minuut.
Inworp. Immenkamp met de inworp. Renard is nu in balbezit. Zajda is nu in balbezit. Zajda draait met de bal, schiet en ... Škorvánek bokst de bal weg. Bayraktaroğlu rent richting de bal. Bayraktaroğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Renard geeft een lange en hoge pass. Bayraktaroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Robledo is nu in balbezit. Robledo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MELİKŞAH - Söke Spor Fc 7:0

11e minuut.
Immenkamp kopt de bal weg. Renard rent richting de bal. Renard passt de bal in één keer door. Zajda rent richting de bal. Zajda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Doeltrap. Škorvánek trapt de bal weg van het doel. Immenkamp kopt de bal weg. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MELİKŞAH - Söke Spor Fc 8:0

12e minuut.
Piszpan speelt de bal door. Kuziński is nu in balbezit. Robledo verovert de bal door een tackle van achteren. Robledo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Renard rent richting de bal. Renard met een sublieme pass. Klungelig pakt Robledo de bal. Zajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Robledo de bal. Robledo schiet op doel. Paal! Bayraktaroğlu is nu in balbezit. Bayraktaroğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Renard geeft een hoge lob. Bayraktaroğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MELİKŞAH - Söke Spor Fc 9:0

16e minuut.
Robledo heeft problemen om de bal te vangen. Immenkamp is nu in balbezit. Immenkamp geeft een hoge lob. Bayraktaroğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Škorvánek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MELİKŞAH - Söke Spor Fc 10:0

18e minuut.
Daar is Kuziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Immenkamp is nu in balbezit. Zajda speelt de bal door. Robledo rent richting de bal. Robledo geeft een hoge lob. Škorvánek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Škorvánek probeert naar een medespeler te passen. Karagiannis kopt de bal weg. Robledo rent richting de bal. Robledo schiet op doel. Škorvánek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zajda heeft problemen om de bal te vangen. Zajda passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bayraktaroğlu de bal. Bayraktaroğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MELİKŞAH - Söke Spor Fc 11:0

21e minuut.
Örümcer is nu in balbezit. Örümcer passt de bal met de wreef. Renard speelt de bal door. Bayraktaroğlu is nu in balbezit. Bayraktaroğlu schiet op doel. Škorvánek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Robledo rent richting de bal. Robledo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MELİKŞAH - Söke Spor Fc 12:0

23e minuut.
Škorvánek trapt de bal weg. Karagiannis rent richting de bal. Karagiannis speelt de bal door. Robledo is nu in balbezit. Robledo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MELİKŞAH - Söke Spor Fc 13:0

24e minuut.
Inworp. Immenkamp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Renard met een sublieme pass. Bayraktaroğlu is nu in balbezit. Bayraktaroğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MELİKŞAH - Söke Spor Fc 14:0

25e minuut.
Renard passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zajda de bal. Robledo speelt de bal door. Bayraktaroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Bayraktaroğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MELİKŞAH - Söke Spor Fc 15:0

26e minuut.
Robledo onderschept slim de pass. Robledo geeft de bal voor. Bayraktaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayraktaroğlu schiet op doel. Škorvánek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Karagiannis is nu in balbezit. Karagiannis passt de bal met de wreef. Bayraktaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayraktaroğlu haalt uit met een fantastische trap. Škorvánek probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Renard rent richting de bal. Renard speelt de bal door. Bayraktaroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Bayraktaroğlu schiet op doel. Škorvánek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MELİKŞAH - Söke Spor Fc 16:0

34e minuut.
Karagiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiannis met een sublieme pass. Zajda is nu in balbezit. Zajda schiet op doel. Škorvánek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Škorvánek trapt de bal weg. Immenkamp kopt de bal weg. Bayraktaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayraktaroğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MELİKŞAH - Söke Spor Fc 17:0

37e minuut.
Karagiannis probeert naar een medespeler te passen. Immenkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Immenkamp passt de bal met de wreef. Robledo is nu in balbezit. Robledo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zajda is nu in balbezit. Zajda draait met de bal, schiet en ... Bayraktaroğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Doeltrap. Škorvánek met een harde bal richting middenveld. Renard kopt de bal weg. Klungelig pakt Robledo de bal. Robledo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MELİKŞAH - Söke Spor Fc 18:0

40e minuut.
Karagiannis met een snelle inworp. Renard rent richting de bal. Renard passt de bal met de wreef. Bayraktaroğlu is nu in balbezit. Bayraktaroğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MELİKŞAH - Söke Spor Fc 19:0

41e minuut.
Immenkamp met een sublieme pass. Robledo is nu in balbezit. Robledo speelt de bal door. Zajda is nu in balbezit. Zajda haalt uit met een fantastische trap. Škorvánek bokst de bal weg. Robledo is nu in balbezit. Robledo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MELİKŞAH - Söke Spor Fc 20:0

43e minuut.
Škorvánek met een harde bal richting middenveld. Immenkamp is nu in balbezit. Immenkamp passt de bal in één keer door. Zajda rent richting de bal. Zajda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MELİKŞAH - Söke Spor Fc 21:0

44e minuut.
Pendiye is nu in balbezit. Pendiye geeft een lange en hoge pass. Karagiannis speelt de bal door. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo schiet op doel. Škorvánek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MELİKŞAH - Söke Spor Fc 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MELİKŞAH 5%, Söke Spor Fc 95%.
MELİKŞAH - Söke Spor Fc 22:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Immenkamp met de inworp. Marinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajda verovert de bal door een tackle van achteren. Zajda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zajda rent richting de bal. Zajda geeft een lange en hoge pass. Škorvánek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Škorvánek trapt de bal weg van het doel. Immenkamp heeft problemen om de bal te vangen. Zajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo probeert naar een medespeler te passen. Škorvánek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MELİKŞAH - Söke Spor Fc 23:0

51e minuut.
Immenkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Immenkamp speelt de bal door. Bayraktaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayraktaroğlu draait met de bal, schiet en ... Škorvánek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MELİKŞAH - Söke Spor Fc 24:0

52e minuut.
Hede speelt de bal door. Kuziński is nu in balbezit. Karagiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Karagiannis geeft een lange en hoge pass. Bayraktaroğlu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Doeltrap. Škorvánek met een harde bal richting middenveld. Renard kopt de bal weg. Robledo kan de bal niet met de borst controleren. Robledo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. Škorvánek met een harde bal richting middenveld. Renard probeert naar een medespeler te passen. Bayraktaroğlu rent richting de bal. Bayraktaroğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Škorvánek met een harde bal richting middenveld. Immenkamp speelt de bal door. Robledo is nu in balbezit. Zajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajda draait met de bal, schiet en ... Škorvánek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Škorvánek met een harde bal richting middenveld. Karagiannis kopt de bal weg. Immenkamp probeert naar een medespeler te passen. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Immenkamp speelt de bal door. Daar is Zajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zajda met een sublieme pass. Daar is Bayraktaroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayraktaroğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Robledo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
MELİKŞAH - Söke Spor Fc 25:0

60e minuut.
Marinov geeft de bal voor. Bayraktaroğlu is nu in balbezit. Bayraktaroğlu passt de bal in één keer door. Zajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajda schiet op doel. Škorvánek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Robledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robledo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MELİKŞAH - Söke Spor Fc 26:0

62e minuut.
Bayraktaroğlu kopt de bal weg. Karagiannis is nu in balbezit. Karagiannis passt de bal in één keer door. Robledo is nu in balbezit. Robledo draait met de bal, schiet en ... Škorvánek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Bayraktaroğlu geeft een lange en hoge pass. Robledo met een sublieme pass. Klungelig pakt Zajda de bal. Zajda draait met de bal, schiet en ... Škorvánek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MELİKŞAH - Söke Spor Fc 27:0

66e minuut.
Immenkamp is nu in balbezit. Immenkamp met een sublieme pass. Bayraktaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayraktaroğlu draait met de bal, schiet en ... Škorvánek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MELİKŞAH - Söke Spor Fc 28:0

68e minuut.
Renard met een sublieme pass. Karagiannis met een sublieme pass. Bayraktaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayraktaroğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MELİKŞAH - Söke Spor Fc 29:0

70e minuut.
Renard rent richting de bal. Renard passt de bal zonder na te denken. Bayraktaroğlu rent richting de bal. Bayraktaroğlu haalt uit met een fantastische trap. Škorvánek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MELİKŞAH - Söke Spor Fc 30:0

72e minuut.
Karagiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiannis met een sublieme pass. Robledo heeft problemen om de bal te vangen. Robledo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Renard passt de bal met de wreef. Bayraktaroğlu rent richting de bal. Bayraktaroğlu speelt de bal door. Robledo is nu in balbezit. Robledo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MELİKŞAH - Söke Spor Fc 31:0

74e minuut.
Inworp. Immenkamp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zajda rent richting de bal. Zajda geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Örümcer is nu in balbezit. Örümcer passt de bal zonder na te denken. Hede probeert naar een medespeler te passen. Zajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajda haalt uit met een fantastische trap. Škorvánek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bayraktaroğlu rent richting de bal. Bayraktaroğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MELİKŞAH - Söke Spor Fc 32:0

77e minuut.
Karagiannis probeert de bal met de borst te controleren. Karagiannis passt de bal met de wreef. Immenkamp probeert naar een medespeler te passen. Bayraktaroğlu rent richting de bal. Bayraktaroğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Zajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MELİKŞAH - Söke Spor Fc 33:0

79e minuut.
Renard rent richting de bal. Renard speelt de bal door. Bayraktaroğlu rent richting de bal. Bayraktaroğlu schiet op doel. Škorvánek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MELİKŞAH - Söke Spor Fc 34:0

80e minuut.
Immenkamp met de inworp. Zajda met een sublieme pass. Klungelig pakt Robledo de bal. Robledo schiet op doel. Škorvánek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MELİKŞAH - Söke Spor Fc 35:0

82e minuut.
Daar is Immenkamp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Immenkamp probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bayraktaroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayraktaroğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MELİKŞAH - Söke Spor Fc 36:0

85e minuut.
Renard heeft problemen om de bal te vangen. Zajda is nu in balbezit. Zajda speelt de bal door. Bayraktaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayraktaroğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Piszpan controleert de bal met de borst. Karagiannis met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Robledo de bal onder controle te krijgen. Zajda rent richting de bal. Zajda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Robledo is nu in balbezit. Robledo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MELİKŞAH - Söke Spor Fc 37:0

88e minuut.
Inworp. Immenkamp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zajda is nu in balbezit. Zajda speelt de bal door. Robledo heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Örümcer is nu in balbezit. Örümcer probeert naar een medespeler te passen. Zajda is nu in balbezit. Zajda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MELİKŞAH - Söke Spor Fc 38:0

90e minuut.
Inworp. Immenkamp met een snelle inworp. Zajda rent richting de bal. Zajda haalt uit met een fantastische trap. Škorvánek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MELİKŞAH - Söke Spor Fc 39:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MELİKŞAH 6%, Söke Spor Fc 94%.
MELİKŞAH - Söke Spor Fc 39:0