Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-04-27 01:59
  • Competitiewedstrijd: Premier League
  • Stadion: W.I. Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
W.I. BismarkFC United
mission 2 Tactiek 352
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
22 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 44.4
zeer goed Schieten goed
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Davila bereikt de bal nog maar net als eerste. Davila passt de bal met de wreef. Cruzalta heeft problemen om de bal te vangen. Cruzalta haalt uit met een fantastische trap. Murtz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Palacios passt de bal in één keer door. Cruzalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszałowicz is nu in balbezit. Cruzalta onderschept slim de pass. Cruzalta draait met de bal, schiet en ... Murtz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Aporti rent richting de bal. Davila onderschept slim de pass. Davila probeert naar een medespeler te passen. Cruzalta is nu in balbezit. Cruzalta schiet op doel. Murtz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. State bereikt de bal nog maar net als eerste. State passt de bal met de wreef. Cruzalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzalta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
bin Burhana geeft de bal voor. Despagne kopt de bal weg. Cruzalta is nu in balbezit. Davila rent richting de bal. Davila haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. State rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - BismarkFC United 1:0

12e minuut.
bin Burhana kopt de bal weg. Klungelig pakt Rolli de bal. Cruzalta is nu in balbezit. Cruzalta haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - BismarkFC United 2:0

20e minuut.
Bârlea kopt de bal weg. Klungelig pakt Davila de bal. Davila speelt de bal door. Cruzalta is nu in balbezit. Cruzalta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lisboa heeft problemen om de bal te vangen. Lisboa met een sublieme pass. Davila rent richting de bal. Davila schiet op doel. Murtz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - BismarkFC United 3:0

37e minuut.
Cestari probeert naar een medespeler te passen. Lisboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisboa geeft de bal voor. Davila kan de bal niet met de borst controleren. Davila draait met de bal, schiet en ... Murtz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Foley verovert de bal door een tackle van achteren. Foley met een sublieme pass. Cruzalta is nu in balbezit. Davila bereikt de bal nog maar net als eerste. Davila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - BismarkFC United 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W.I. 33%, BismarkFC United 67%.
W.I. - BismarkFC United 4:0

49e minuut.
Davila geeft een lange en hoge pass. State kopt de bal weg. Foley met een sublieme pass. Daar is Cruzalta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruzalta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Buoncompagni rent richting de bal. Cardoni verovert de bal door een tackle van achteren. Cardoni met een sublieme pass. Daar is Cruzalta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruzalta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Inworp. Latino komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Davila draait met de bal, schiet en ... Sumaoang speelt de bal door. Palacios geeft de bal voor. Cruzalta is nu in balbezit. Cruzalta schiet op doel. Murtz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Júnior komt het veld opgelopen. Labanič komt het veld opgelopen.

85e minuut.
De Mol trapt de bal weg. Foley kopt de bal weg. Júnior heeft problemen om de bal te vangen. Davila is nu in balbezit. Davila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Cardoni rent richting de bal. Cardoni geeft de bal voor. Júnior kopt de bal weg. Davila is nu in balbezit. Davila haalt uit met een fantastische trap. Murtz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Dalabyras rent richting de bal. Palacios met een sublieme pass. Júnior bereikt de bal nog maar net als eerste. Latino is nu in balbezit. Latino haalt uit met een fantastische trap. Murtz bokst de bal weg. Latino is nu in balbezit. Latino geeft een hoge lob. Davila maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - BismarkFC United 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W.I. 28%, BismarkFC United 72%.
W.I. - BismarkFC United 5:0