Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-02-05 19:36
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: Lotnisko
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
FC Pustyny Ravens FC Biali Zendek
3-4-3 uni Tactiek Tomo
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
29.5 gemiddelde waardering 40.3
matig Schieten zwak
zwak Passen redelijk
matig Verdedigen goed


15e minuut.
Krech geeft de bal voor. Piskorz heeft problemen om de bal te vangen. Thanh Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Huy met een sublieme pass. de Sampaio rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Klungelig pakt de Sampaio de bal. Krech is nu in balbezit. Krech passt de bal zonder na te denken. Thanh Huy is nu in balbezit. Thanh Huy geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pustyny Ravens 65%, FC Biali Zendek 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Pustyny Ravens - FC Biali Zendek 0:0

55e minuut.
Krech geeft een lange en hoge pass. Daar is Wypyszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Sampaio bereikt de bal nog maar net als eerste. de Sampaio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny Ravens - FC Biali Zendek 0:1

63e minuut.
Śmieszek geeft een hoge lob. de Sampaio kopt de bal weg. Klungelig pakt Brzozowski de bal. Demere bereikt de bal nog maar net als eerste. Demere schiet op doel. Paal! Labonté bokst de bal weg. de Sampaio is nu in balbezit. de Sampaio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny Ravens - FC Biali Zendek 0:2

65e minuut.
de Sampaio rent richting de bal. Calogeri rent richting de bal. de Sampaio onderschept slim de pass. de Sampaio haalt uit met een fantastische trap. Labonté probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny Ravens - FC Biali Zendek 0:3

68e minuut.
Krech onderschept slim de pass. Krech geeft de bal voor. Demere is nu in balbezit. Demere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny Ravens - FC Biali Zendek 0:4

70e minuut.
Thanh Huy passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piskorz met een snelle inworp. Servente rent richting de bal. Servente schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Krech onderschept slim de pass. Krech geeft een lange en hoge pass. de Sampaio rent richting de bal. de Sampaio haalt uit met een fantastische trap. Labonté probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Tabor geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zarzycki met een snelle inworp. Demere heeft problemen om de bal te vangen. Demere haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Szajter bereikt de bal nog maar net als eerste. Krech verovert de bal door een tackle van achteren. Krech geeft een lange en hoge pass. Zarzycki is nu in balbezit. Zarzycki geeft de bal voor. Labonté kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. de Sampaio is nu in balbezit. de Sampaio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny Ravens - FC Biali Zendek 0:5

88e minuut.
Zarzycki passt de bal in één keer door. Krech rent richting de bal. Krech geeft een lange en hoge pass. Demere bereikt de bal nog maar net als eerste. Demere schiet op doel. Labonté probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pustyny Ravens 60%, FC Biali Zendek 40%.
FC Pustyny Ravens - FC Biali Zendek 0:5