Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
2. FC Blumenau CHROBRY_1946
4-3-3 e Tactiek OFF-TOT
45% Balbezit 55%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 10
39.7 gemiddelde waardering 52.6
redelijk Schieten uitstekend
zwak Passen solide
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
MacFergus is nu in balbezit. MacFergus passt de bal zonder na te denken. Bach is nu in balbezit. Bach haalt uit met een fantastische trap. Glanzmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
2. FC Blumenau - CHROBRY_1946 0:1

16e minuut.
Weiler geeft de bal voor. Rósa kopt de bal weg. MacFergus bereikt de bal nog maar net als eerste. MacFergus geeft een lange en hoge pass. Fannin maakt een snoekduik en kopt de bal. Glanzmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Kounadis geeft de bal voor. Rouvenaz kopt de bal weg. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
2. FC Blumenau - CHROBRY_1946 0:2

25e minuut.
Häberli geeft de bal voor. Rósa kopt de bal weg. Klungelig pakt Clénin de bal. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
MacFergus geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Weiler de bal. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
2. FC Blumenau - CHROBRY_1946 0:3

34e minuut.
Bierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach is nu in balbezit. Bach passt de bal in één keer door. Fannin rent richting de bal. Fannin schiet op doel. Glanzmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Buitenspel voor Rouvenaz. Goede buitenspelval van de verdediging. Weiler neemt vlug de vrije trap. Marmet kopt de bal weg. Bădilă rent richting de bal. Bădilă geeft een lange en hoge pass. Glanzmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2. FC Blumenau 79%, CHROBRY_1946 21%.
2. FC Blumenau - CHROBRY_1946 0:3

47e minuut.
Bădilă maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. MacFergus bereikt de bal nog maar net als eerste. MacFergus geeft een hoge lob. Bach rent richting de bal. Bach haalt uit met een fantastische trap. Glanzmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
2. FC Blumenau - CHROBRY_1946 0:4

50e minuut.
MacFergus is nu in balbezit. Fannin rent richting de bal. Fannin passt de bal zonder na te denken. Bach is nu in balbezit. Bach draait met de bal, schiet en ... Glanzmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
MacFergus geeft de bal voor. Nordmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
2. FC Blumenau - CHROBRY_1946 0:5

62e minuut.
Häberli is nu in balbezit. Häberli geeft een hoge lob. MacFergus probeert naar een medespeler te passen. Fannin rent richting de bal. Fannin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Häberli geeft een lange en hoge pass. Inworp. MacFergus met een snelle inworp. Fannin rent richting de bal. Fannin schiet op doel. Glanzmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. MacFergus neemt de hoekschop. Rouvenaz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
2. FC Blumenau - CHROBRY_1946 0:6

77e minuut.
Kounadis probeert naar een medespeler te passen. Rettore rent richting de bal. Rettore passt de bal met de wreef. MacFergus bereikt de bal nog maar net als eerste. MacFergus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
MacFergus rent richting de bal. MacFergus speelt de bal door. Rettore bereikt de bal nog maar net als eerste. Rettore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
2. FC Blumenau - CHROBRY_1946 0:7

83e minuut.
Rettore onderschept slim de pass. Rettore geeft een hoge lob. Fannin is nu in balbezit. Fannin draait met de bal, schiet en ... Glanzmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
2. FC Blumenau - CHROBRY_1946 0:8

87e minuut.
Buitenspel voor Jeanneret. Goede buitenspelval van de verdediging. Kounadis neemt vlug de vrije trap. MacFergus kopt de bal weg. Fannin rent richting de bal. Fannin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Pulfer probeert naar een medespeler te passen. Kounadis geeft een hoge lob. Fannin is nu in balbezit. Fannin schiet op doel. Glanzmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
2. FC Blumenau - CHROBRY_1946 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2. FC Blumenau 79%, CHROBRY_1946 21%.
2. FC Blumenau - CHROBRY_1946 0:9