Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colombia U21 Nicaragua U21
cop Tactiek asamble
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
50.6 gemiddelde waardering 43.5
solid Schieten good
adequate Passen adequate
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Johnson met een sublieme pass. Soto rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maldonado. Maldonado krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Hoyos verovert de bal door een tackle van achteren. Hoyos geeft een lange en hoge pass. Villaescusa verovert de bal door een tackle van achteren. Segura rent richting de bal. Segura draait met de bal, schiet en ... Tenorio bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia U21 - Nicaragua U21 1:0

24e minuut.
Lleras met een sublieme pass. Salas kopt de bal weg. Oviedo is nu in balbezit. Del Bosco verovert de bal door een tackle van achteren. Del Bosco haalt uit met een fantastische trap. Lleras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Maldonado passt de bal in één keer door. Almendarez rent richting de bal. Almendarez geeft de bal voor. Daar is Del Bosco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Bosco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Mazza passt de bal in één keer door. Ramírez heeft problemen om de bal te vangen. Ramírez passt de bal zonder na te denken. Hoyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoyos geeft een lange en hoge pass. Tenorio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Inworp. Marulanda komt het veld opgelopen. Pérez Gómez komt het veld opgelopen. Castro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colombia U21 56%, Nicaragua U21 44%.
Colombia U21 - Nicaragua U21 1:0

46e minuut.
Duarte met een sublieme pass. Del Bosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro maakt een afschuwelijke overtreding. Castro krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Marulanda met een sublieme pass. Klungelig pakt Castro de bal. Castro geeft een lange en hoge pass. Pérez Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Gómez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Baca passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Carranza de bal. Castro is nu in balbezit. Castro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia U21 - Nicaragua U21 2:0

62e minuut.
Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa onderschept slim de pass. Ochoa probeert naar een medespeler te passen. Hoyos rent richting de bal. Hoyos schiet op doel. Tenorio bokst de bal weg. Pérez Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Gómez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia U21 - Nicaragua U21 3:0

70e minuut.
Maldonado kopt de bal weg. Klungelig pakt Almendarez de bal. Pérez Gómez begaat een overtreding. Pérez Gómez krijgt een gele kaart. Almendarez raakt geblesseerd tijdens het duel. Lino komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Verdugo geeft de bal voor. Salas geeft een hoge lob. Paipa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Del Bosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Bosco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Doeltrap. Ocampo komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Ochoa rent richting de bal. Ochoa passt de bal zonder na te denken. Helguera is nu in balbezit. Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro schiet op doel. Tenorio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Inworp. Pérez Gómez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoyos geeft een lange en hoge pass. Helguera kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia U21 - Nicaragua U21 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colombia U21 45%, Nicaragua U21 55%.
Colombia U21 - Nicaragua U21 4:0