Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
odette fc SkiLLer Team
aparare1 Tactiek SkiLL2
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 62
good Schieten outstanding
very good Passen excellent
good Verdedigen very good


1e minuut.
Konuşkan passt de bal met de wreef. Gugu rent richting de bal. Gugu geeft de bal voor. Konuşkan springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Daar is Voiculescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
odette fc - SkiLLer Team 0:1

6e minuut.
do Valle met de inworp. Patel met een sublieme pass. Konuşkan rent richting de bal. Konuşkan draait met de bal, schiet en ... Garcia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
odette fc - SkiLLer Team 0:2

9e minuut.
Klungelig pakt Toqirov de bal. Pohančeník rent richting de bal. Toqirov verovert de bal door een tackle van achteren. Toqirov haalt uit met een fantastische trap. Garcia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
odette fc - SkiLLer Team 0:3

11e minuut.
Gugu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gugu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pohančeník de bal. Toqirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Toqirov haalt uit met een fantastische trap. Garcia bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Patel probeert naar een medespeler te passen. Gugu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gugu passt de bal met de wreef. Konuşkan is nu in balbezit. Konuşkan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Patel geeft een hoge lob. Voiculescu heeft problemen om de bal te vangen. Konuşkan verovert de bal door een tackle van achteren. Toqirov is nu in balbezit. Konuşkan is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Gugu geeft de bal voor. Klungelig pakt Voiculescu de bal. Toqirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Toqirov schiet op doel. Garcia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
odette fc - SkiLLer Team 0:4

25e minuut.
Patel met een snelle inworp. Gugu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gugu geeft de bal voor. Toqirov maakt een snoekduik en kopt de bal. Garcia probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Garcia trapt de bal weg. Patel kopt de bal weg. Klungelig pakt Zanelli de bal. Toqirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Toqirov draait met de bal, schiet en ... Garcia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gadocha met de inworp. Gugu geeft een hoge lob. Toqirov maakt een snoekduik en kopt de bal. Garcia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
odette fc - SkiLLer Team 0:5

34e minuut.
Toqirov is nu in balbezit. Zanelli rent richting de bal. Toqirov verovert de bal door een tackle van achteren. Toqirov haalt uit met een fantastische trap. Garcia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
odette fc - SkiLLer Team 0:6

37e minuut.
Daar is Mititelu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mititelu speelt de bal door. Patel bereikt de bal nog maar net als eerste. Patel geeft de bal voor. Konuşkan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Voiculescu is nu in balbezit. Toqirov verovert de bal door een tackle van achteren. Pohančeník bereikt de bal nog maar net als eerste. Toqirov verovert de bal door een tackle van achteren. Toqirov schiet op doel. Garcia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Konuşkan is nu in balbezit. Konuşkan geeft een lange en hoge pass. Calota heeft problemen om de bal te vangen. Garcia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Toqirov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
odette fc - SkiLLer Team 0:7

42e minuut.
Patel passt de bal met de wreef. Inworp. Povelsen met de inworp. Narov geeft de bal voor. Ricchiuti springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mezarcı heeft problemen om de bal te vangen. do Valle rent richting de bal. do Valle speelt de bal door. Toqirov rent richting de bal. Toqirov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: odette fc 61%, SkiLLer Team 39%.
odette fc - SkiLLer Team 0:7

46e minuut.
Skabowski komt het veld opgelopen. Sonda komt het veld opgelopen. Mutino komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Mititelu geeft een lange en hoge pass. Konuşkan is nu in balbezit. Konuşkan geeft een hoge lob. Toqirov heeft problemen om de bal te vangen. Toqirov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Patel verovert de bal door een tackle van achteren. Patel speelt de bal door. Toqirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gugu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gugu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Toqirov rent richting de bal. Voiculescu onderschept slim de pass. Konuşkan verovert de bal door een tackle van achteren. Konuşkan schiet op doel. Garcia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
odette fc - SkiLLer Team 0:8

59e minuut.
Ramírez kan de bal niet met de borst controleren. Patel probeert naar een medespeler te passen. Gugu is nu in balbezit. Gugu geeft een hoge lob. Konuşkan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
do Valle kopt de bal weg. Klungelig pakt Konuşkan de bal. Toqirov rent richting de bal. Konuşkan is nu in balbezit. Konuşkan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Patel passt de bal zonder na te denken. Daar is Gugu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gugu geeft de bal voor. Toqirov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
odette fc - SkiLLer Team 0:9

83e minuut.
Doeltrap. Garcia trapt de bal weg van het doel. do Valle kopt de bal weg. Konuşkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Konuşkan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mutino met een snelle inworp. Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Ricchiuti is nu in balbezit. Ricchiuti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Keller trapt de bal weg van het doel. Patel kopt de bal weg. Gugu probeert naar een medespeler te passen. Toqirov controleert de bal met de borst. Toqirov haalt uit met een fantastische trap. Garcia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Konuşkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Konuşkan draait met de bal, schiet en ... Garcia probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
odette fc - SkiLLer Team 0:10

90e minuut.
Lardieri kopt de bal weg. Patel geeft de bal voor. Calota heeft problemen om de bal te vangen. Konuşkan is nu in balbezit. Konuşkan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Toqirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Toqirov draait met de bal, schiet en ... Garcia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
odette fc - SkiLLer Team 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: odette fc 68%, SkiLLer Team 32%.
odette fc - SkiLLer Team 0:11