Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
roggehuse weldsöi CHROBRY_1946
gämsi6.7 Tactiek S-Fl-L
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
69.6 gemiddelde waardering 62.9
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


10e minuut.
Badiale geeft een lange en hoge pass. Bach kopt de bal weg. Busquets heeft problemen om de bal te vangen. Busquets geeft de bal voor. Abächerli krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Linker passt de bal in één keer door. Steinmann rent richting de bal. Bădilă rent richting de bal. Steinmann onderschept slim de pass. Steinmann draait met de bal, schiet en ... Çayır bokst de bal weg. Klungelig pakt Badiale de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Bădilă geeft een lange en hoge pass. Busquets kopt de bal weg. Klungelig pakt Peter de bal. Bach rent richting de bal. Bach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roggehuse weldsöi 52%, CHROBRY_1946 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
roggehuse weldsöi - CHROBRY_1946 0:0

56e minuut.
Young verovert de bal door een tackle van achteren. Young geeft een lange en hoge pass. Daar is Bach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
roggehuse weldsöi - CHROBRY_1946 0:1

58e minuut.
Busquets passt de bal zonder na te denken. Bierli rent richting de bal. Bădilă rent richting de bal. Bell onderschept slim de pass. Bell haalt uit met een fantastische trap. Çayır bokst de bal weg.

63e minuut.
Rouvenaz probeert naar een medespeler te passen. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach met een sublieme pass. Abächerli rent richting de bal. Abächerli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Busquets is nu in balbezit. Busquets passt de bal zonder na te denken. Bach is nu in balbezit. Bach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
roggehuse weldsöi - CHROBRY_1946 0:2

68e minuut.
Buess passt de bal met de wreef. Linker is nu in balbezit. Linker probeert naar een medespeler te passen. Steinmann rent richting de bal. Steinmann haalt uit met een fantastische trap. Çayır kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Badiale de bal. Badiale geeft de bal voor. Linker kopt de bal weg. Buess rent richting de bal. Buess haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Bierli met een sublieme pass. Daar is Bădilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buess is nu in balbezit. Steinmann is nu in balbezit. Steinmann draait met de bal, schiet en ... Çayır verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Jaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaria speelt de bal door. Linker speelt de bal door. Klungelig pakt Buess de bal. Buess draait met de bal, schiet en ... Çayır verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Bierli geeft een hoge lob. Malnati met een sublieme pass. Buess kopt de bal weg. Steinmann rent richting de bal. Steinmann draait met de bal, schiet en ... Çayır bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roggehuse weldsöi 51%, CHROBRY_1946 49%.
roggehuse weldsöi - CHROBRY_1946 0:2