Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-02-19 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Zell FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Spartans Vindobona fortuna mb
defensivst Tactiek Erst Lig def
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
29.8 gemiddelde waardering 31.6
average Schieten average
average Passen average
average Verdedigen average


6e minuut.
Gumpinger heeft problemen om de bal te vangen. Mihu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gumpinger. Mihu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stermann wilt de vrije trap nemen. Frank probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mihu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans Vindobona - fortuna mb 1:0

9e minuut.
Lumpf rent richting de bal. Lumpf geeft een hoge lob. Inworp. Reindl met de inworp. Gewinner geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pietrkiewicz trapt de bal weg. Stermann kopt de bal weg. Mihu is nu in balbezit. Mihu haalt uit met een fantastische trap. Frank probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Klungelig pakt Linz de bal. Linz geeft de bal voor. Lumpf heeft problemen om de bal te vangen. Gewinner rent richting de bal. Gewinner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Scherndl geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kallinger de bal. Pankratz speelt de bal door. Gewinner rent richting de bal. Gewinner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartans Vindobona 61%, fortuna mb 39%.
Spartans Vindobona - fortuna mb 1:0

46e minuut.
Stadler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Holz komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Sturm bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturm probeert naar een medespeler te passen. Holz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gewinner verovert de bal door een tackle van achteren. Gewinner haalt uit met een fantastische trap. Pietrkiewicz bokst de bal weg. Kinnich rent richting de bal. Kinnich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spartans Vindobona - fortuna mb 1:1

59e minuut.
Sassmann rent richting de bal. Sassmann speelt de bal door. Sturm speelt de bal door. Kinnich is nu in balbezit. Kinnich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Gewinner heeft problemen om de bal te vangen. Lumpf speelt de bal door. Kinnich is nu in balbezit. Kinnich schiet op doel. Na een snelle pass probeert Klar de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Stermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Stermann probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sassmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kinnich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinnich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartans Vindobona 51%, fortuna mb 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spartans Vindobona - fortuna mb 1:1