Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ChaLLengerS Inter Craiova
Kamikaze Tactiek F
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 15
6 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
44.5 gemiddelde waardering 50.1
average Schieten formidable
adequate Passen adequate
good Verdedigen very good


2e minuut.
Rolko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koryzna rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Tatu ... Strafschop! Tatu krijgt een gele kaart. Koryzna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Scorpio legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Hetényi is nu in balbezit. Jozefko onderschept slim de pass. Jozefko passt de bal in één keer door. Scorpio rent richting de bal. Scorpio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Daar is Rolko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolko speelt de bal door. Jozefko met een sublieme pass. Koryzna bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryzna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Garbelli kopt de bal weg. Sorbian rent richting de bal. Scorpio verovert de bal door een tackle van achteren. Scorpio schiet op doel. Schößler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ChaLLengerS - Inter Craiova 0:1

29e minuut.
Puech onderschept slim de pass. Huerta onderschept slim de pass. Huerta geeft een hoge lob. Koryzna rent richting de bal. Koryzna draait met de bal, schiet en ... Schößler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Rolko geeft een hoge lob. Garbelli is nu in balbezit. Hetényi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hetényi krijgt een gele kaart. Garbelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Scorpio zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Koryzna springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ChaLLengerS - Inter Craiova 0:2

43e minuut.
Brajewski verovert de bal door een tackle van achteren. Garbelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grumezea krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Hetényi is nu in balbezit. Hetényi speelt de bal door. Grumezea probeert naar een medespeler te passen. Puech rent richting de bal. Puech haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ChaLLengerS 53%, Inter Craiova 47%.
ChaLLengerS - Inter Craiova 0:2

46e minuut.
Jozefko geeft een lange en hoge pass. Koryzna kopt de bal weg. Daar is Cocei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scorpio rent richting de bal. Scorpio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Huerta verovert de bal door een tackle van achteren. Huerta geeft een lange en hoge pass. Garbelli kopt de bal weg. Scorpio is nu in balbezit. Scorpio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Jozefko heeft problemen om de bal te vangen. Tatu is nu in balbezit. Tatu passt de bal met de wreef. Puech rent richting de bal. Puech haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Hetényi verovert de bal door een tackle van achteren. Tatu geeft de bal voor. Klungelig pakt Brajewski de bal. Moise is nu in balbezit. Moise draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Huerta passt de bal zonder na te denken. Garbelli is nu in balbezit. Velescu begaat een overtreding. Garbelli moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Garbelli kan niet meer verder spelen. Olmi komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Rendon geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cocei de bal. Scorpio rent richting de bal. Scorpio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Velescu heeft problemen om de bal te vangen. Brajewski rent richting de bal. Brajewski geeft de bal voor. Scorpio bereikt de bal nog maar net als eerste. Scorpio schiet op doel. Schößler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Scorpio is nu in balbezit. Bolchiş rent richting de bal. Scorpio verovert de bal door een tackle van achteren. Scorpio schiet op doel. Schößler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ChaLLengerS - Inter Craiova 0:3

84e minuut.
Velescu verovert de bal door een tackle van achteren. Velescu geeft een hoge lob. Pérez Santamaría geeft de bal voor. Scorpio is nu in balbezit. Scorpio draait met de bal, schiet en ... Schößler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Koryzna bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryzna draait met de bal, schiet en ... Schößler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Tatu passt de bal met de wreef. García Escribano heeft problemen om de bal te vangen. Rolko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolko schiet op doel. Schößler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ChaLLengerS - Inter Craiova 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ChaLLengerS 46%, Inter Craiova 54%.
ChaLLengerS - Inter Craiova 0:4