Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la Chapelle `U`_CRAIOVA
3 5 2 ` Tactiek szy
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.2 gemiddelde waardering 41.1
solid Schieten adequate
good Passen adequate
solid Verdedigen excellent


8e minuut.
Hunter geeft de bal voor. Inworp. Mosór met een snelle inworp. Malczuk is nu in balbezit. Malczuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ranzig geeft de bal voor. Hajduczek is nu in balbezit. Hajduczek passt de bal met de wreef. Ropoša bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropoša schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Beaufils geeft een hoge lob. Klungelig pakt Raiciu de bal. Ropoša onderschept slim de pass. Ropoša draait met de bal, schiet en ... Miyazaki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
la Chapelle - `U`_CRAIOVA 1:0

26e minuut.
Ranzig is nu in balbezit. Anne verovert de bal door een tackle van achteren. Anne geeft een lange en hoge pass. Beaufils rent richting de bal. Beaufils haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Beaufils rent richting de bal. Beaufils probeert naar een medespeler te passen. Raiciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropoša verovert de bal door een tackle van achteren. Ropoša schiet op doel. Miyazaki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la Chapelle 32%, `U`_CRAIOVA 68%.
la Chapelle - `U`_CRAIOVA 1:0

47e minuut.
Beaufils is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Clapis ... Strafschop! Beaufils is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ropoša neemt zijn aanloop. Miyazaki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
la Chapelle - `U`_CRAIOVA 2:0

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loiseau komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Klungelig pakt Hajduczek de bal. Hajduczek speelt de bal door. Ropoša bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropoša schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
la Chapelle - `U`_CRAIOVA 3:0

71e minuut.
Mosór passt de bal met de wreef. Daar is Valente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valente passt de bal met de wreef. Beaufils is nu in balbezit. Beaufils schiet op doel. Miyazaki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Clapis probeert de bal met de borst te controleren. Beaufils bereikt de bal nog maar net als eerste. Clapis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Clapis krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Żuławnik met een sublieme pass. Anne rent richting de bal. Anne geeft de bal voor. Ropoša bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropoša schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la Chapelle 28%, `U`_CRAIOVA 72%.
la Chapelle - `U`_CRAIOVA 3:0