Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`U`_CRAIOVA ChaLLengerS
szy Tactiek Kamikaze
46% Balbezit 54%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
40.7 gemiddelde waardering 46.7
adequate Schieten good
adequate Passen good
excellent Verdedigen average


20e minuut.
Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Velescu rent richting de bal. Serrano rent richting de bal. Serrano schiet op doel. Miyazaki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`U`_CRAIOVA - ChaLLengerS 0:1

24e minuut.
Jarzyna verovert de bal door een tackle van achteren. Jarzyna geeft een hoge lob. Ulstein speelt de bal door. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Tatu is nu in balbezit. Mosór onderschept slim de pass. Mosór passt de bal met de wreef. Cosma rent richting de bal. Cosma haalt uit met een fantastische trap. Schößler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Ulstein speelt de bal door. Koester rent richting de bal. Jarzyna verovert de bal door een tackle van achteren. Serrano is nu in balbezit. Serrano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Malczuk controleert de bal met de borst. Ulstein onderschept slim de pass. Ulstein geeft een lange en hoge pass. Serrano is nu in balbezit. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Inworp. Tatu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Koester, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koester geeft een hoge lob. Serrano krijgt zijn hoofd ertegen. Miyazaki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Tatu geeft een lange en hoge pass. Puech bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranzig legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Puech is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Velescu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!

41e minuut.
Ulstein met een snelle inworp. Koester bereikt de bal nog maar net als eerste. Koester probeert naar een medespeler te passen. Tatu rent richting de bal. Tatu geeft de bal voor. Miyazaki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Serrano rent richting de bal. Serrano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`U`_CRAIOVA - ChaLLengerS 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `U`_CRAIOVA 75%, ChaLLengerS 25%.
`U`_CRAIOVA - ChaLLengerS 0:2

49e minuut.
Jarzyna geeft de bal voor. Tatu is nu in balbezit. Tatu met een sublieme pass. Velescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Koester bereikt de bal nog maar net als eerste. Koester passt de bal met de wreef. Ulstein rent richting de bal. Ulstein passt de bal in één keer door. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyazaki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Puech is nu in balbezit. Puech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`U`_CRAIOVA - ChaLLengerS 0:3

68e minuut.
Sorbian kopt de bal weg. Daar is Velescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clapis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Clapis krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava geeft een hoge lob. Cocei heeft problemen om de bal te vangen. Cosma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosma haalt uit met een fantastische trap. Schößler bokst de bal weg.

77e minuut.
Milea is nu in balbezit. Serrano onderschept slim de pass. Serrano passt de bal in één keer door. Velescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velescu schiet op doel. Miyazaki bokst de bal weg. Puech probeert de bal aan de voet te houden. Velescu is nu in balbezit. Velescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`U`_CRAIOVA - ChaLLengerS 0:4

79e minuut.
Ulstein speelt de bal door. Sorbian rent richting de bal. Sorbian passt de bal zonder na te denken. Velescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Inworp. Clapis met een snelle inworp. Tatu met een sublieme pass. Velescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velescu haalt uit met een fantastische trap. Miyazaki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Serrano rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`U`_CRAIOVA - ChaLLengerS 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `U`_CRAIOVA 76%, ChaLLengerS 24%.
`U`_CRAIOVA - ChaLLengerS 0:5