Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la Chapelle Inter Craiova
3 5 2 Tactiek F
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
48.3 gemiddelde waardering 52.6
solid Schieten outstanding
good Passen good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Bartholomæussen probeert naar een medespeler te passen. Anne probeert naar een medespeler te passen. Ropoša bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropoša haalt uit met een fantastische trap. Cristea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
la Chapelle - Inter Craiova 1:0

12e minuut.
Ropoša speelt de bal door. Daar is Beaufils, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beaufils passt de bal in één keer door. Ropoša rent richting de bal. Ropoša schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Huerta is nu in balbezit. Huerta passt de bal met de wreef. Rolko speelt de bal door. Laserre rent richting de bal. Laserre schiet op doel. Neşe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Bartholomæussen controleert de bal met de borst. Garbelli geeft een hoge lob. Scorpio heeft problemen om de bal te vangen. Scorpio schiet op doel. Neşe probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Daar is Hunter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scorpio is nu in balbezit. Scorpio draait met de bal, schiet en ... Neşe werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
la Chapelle - Inter Craiova 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la Chapelle 52%, Inter Craiova 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
la Chapelle - Inter Craiova 1:1

50e minuut.
Ropoša controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Loiseau komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Anne speelt de bal door. Bartholomæussen rent richting de bal. Bartholomæussen probeert naar een medespeler te passen. Beaufils is nu in balbezit. Beaufils haalt uit met een fantastische trap. Cristea bokst de bal weg.

67e minuut.
Laserre rent richting de bal. Hajduczek onderschept slim de pass. Hajduczek met een sublieme pass. Daar is Ropoša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ropoša haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
la Chapelle - Inter Craiova 2:1

74e minuut.
Garbelli kopt de bal weg. Loiseau heeft problemen om de bal te vangen. Koryzna verovert de bal door een tackle van achteren. Scorpio is nu in balbezit. Scorpio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Laserre rent richting de bal. Laserre passt de bal zonder na te denken. Scorpio is nu in balbezit. Scorpio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
la Chapelle - Inter Craiova 2:2

79e minuut.
Üstünkar passt de bal in één keer door. Hunter is nu in balbezit. Scorpio verovert de bal door een tackle van achteren. Scorpio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
la Chapelle - Inter Craiova 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la Chapelle 59%, Inter Craiova 41%.
la Chapelle - Inter Craiova 2:3