Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Craiova la Chapelle
F Tactiek 3 5 2
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45 gemiddelde waardering 50.8
very good Schieten excellent
adequate Passen solid
good Verdedigen very good


1e minuut.
Brajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropoša verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Santamaría is nu in balbezit. Ropoša onderschept slim de pass. Ropoša schiet op doel. Cristea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ropoša bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropoša schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - la Chapelle 0:1

6e minuut.
Daar is Koryzna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mengenli verovert de bal door een tackle van achteren. Laserre is nu in balbezit. Laserre haalt uit met een fantastische trap. Neşe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inter Craiova - la Chapelle 1:1

17e minuut.
Klungelig pakt Liga de bal. Rolko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolko geeft de bal voor. Koryzna maakt een snoekduik en kopt de bal. Neşe maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Neşe bokst de bal weg.

25e minuut.
Beaufils passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Brajewski de bal. Ropoša met een sublieme pass. Piava is nu in balbezit. Piava haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Beaufils met een sublieme pass. Daar is Ropoša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ropoša haalt uit met een fantastische trap. Pérez Santamaría probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - la Chapelle 1:2

32e minuut.
Rolko onderschept slim de pass. Laserre is nu in balbezit. Laserre geeft de bal voor. Koryzna rent richting de bal. Koryzna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Neşe trapt de bal weg van het doel. Hajduczek kopt de bal weg. Ropoša rent richting de bal. Ropoša schiet op doel. Cristea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - la Chapelle 1:3

44e minuut.
Laserre bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaufils verovert de bal door een tackle van achteren. Beaufils passt de bal zonder na te denken. Daar is Ropoša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ropoša draait met de bal, schiet en ... Cristea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Craiova 59%, la Chapelle 41%.
Inter Craiova - la Chapelle 1:3

46e minuut.
Robuschi komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Chalabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalabal geeft de bal voor. Pérez Santamaría rent richting de bal. Ropoša onderschept slim de pass. Ropoša draait met de bal, schiet en ... Cristea bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Beaufils zal de hoekschop nemen. Na een snelle pass probeert Laserre de bal onder controle te krijgen. Ropoša is nu in balbezit. Ropoša schiet op doel. Cristea bokst de bal weg.

50e minuut.
Hajduczek passt de bal met de wreef. Testaferrata bereikt de bal nog maar net als eerste. Testaferrata passt de bal in één keer door. Ropoša rent richting de bal. Ropoša draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piava rent richting de bal. Piava draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Klungelig pakt Koryzna de bal. Robuschi is nu in balbezit. Koryzna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Robuschi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Robuschi kan niet meer verder spelen. Loiseau komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Brajewski geeft een hoge lob. Hajduczek kopt de bal weg. Klungelig pakt Laserre de bal. Loiseau rent richting de bal. Loiseau geeft een hoge lob. Cristea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ropoša rent richting de bal. Ropoša schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - la Chapelle 1:4

57e minuut.
Curbelo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beaufils geeft een lange en hoge pass. Labiş probeert de bal aan de voet te houden. Piava is nu in balbezit. Piava schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Laserre rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hajduczek. Laserre raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rolko neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Neşe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - la Chapelle 2:4

68e minuut.
Labiş is nu in balbezit. Piava onderschept slim de pass. Piava probeert naar een medespeler te passen. Ropoša bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropoša haalt uit met een fantastische trap. Cristea bokst de bal weg.

75e minuut.
Hajduczek passt de bal in één keer door. Pérez Santamaría is nu in balbezit. Ropoša onderschept slim de pass. Ropoša schiet op doel. Cristea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Testaferrata raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hunter komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Rolko passt de bal met de wreef. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter speelt de bal door. Ropoša bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropoša haalt uit met een fantastische trap. Cristea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Craiova 79%, la Chapelle 21%.
Inter Craiova - la Chapelle 2:4