Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHROBRY_1946 Schneemannshausen
S-Fl-L Tactiek New 5-2-2-1
44% Balbezit 56%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
57.8 gemiddelde waardering 65.2
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Iţic onderschept slim de pass. Busquets rent richting de bal. Wiman begaat een overtreding. Busquets raakt geblesseerd tijdens het duel. Bierli wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Schneemannshausen 1:0

3e minuut.
Abächerli onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rouvenaz zal de hoekschop nemen. Busquets is nu in balbezit. Busquets draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Abächerli heeft problemen om de bal te vangen. Madziar is nu in balbezit. Madziar passt de bal in één keer door. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli schiet op doel. Halapin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Spahr bereikt de bal nog maar net als eerste. Spahr probeert naar een medespeler te passen. Willka is nu in balbezit. Willka geeft een lange en hoge pass. Babics krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 51%, Schneemannshausen 49%.
CHROBRY_1946 - Schneemannshausen 1:0

56e minuut.
Willka passt de bal in één keer door. Kounadis rent richting de bal. Babics onderschept slim de pass. Babics draait met de bal, schiet en ... Çayır werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Hottiger passt de bal zonder na te denken. Babics is nu in balbezit. Bierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Babics is nu in balbezit. Babics haalt uit met een fantastische trap. Çayır bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Babics bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădilă begaat een overtreding. Babics is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ismaili komt het veld opgelopen. Fabuloso komt het veld opgelopen.

78e minuut.
MacFergus raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pini komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 50%, Schneemannshausen 50%.
CHROBRY_1946 - Schneemannshausen 1:0