Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-04-29 19:24
  • Competitiewedstrijd: EdderCup
  • Stadion: El Olympos
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
AAJMFC NIHIL
Apolo Tactiek sut_gol
49% Balbezit 51%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
39.1 gemiddelde waardering 49.1
adequate Schieten outstanding
adequate Passen solid
weak Verdedigen solid


4e minuut.
Ilioara rent richting de bal. Relicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Relicki passt de bal zonder na te denken. Ciałko is nu in balbezit. Ciałko schiet op doel. Ručinský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Florea maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Virga kopt de bal weg. Aladal heeft problemen om de bal te vangen. Relicki rent richting de bal. Relicki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Azar geeft de bal voor. Ciałko kopt de bal weg. Daar is Virga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilioara haalt uit met een fantastische trap. Ručinský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Renoux probeert naar een medespeler te passen. Socorro geeft de bal voor. Ciałko rent richting de bal. Ciałko haalt uit met een fantastische trap. Ručinský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - NIHIL 0:1

15e minuut.
Randrup speelt de bal door. Azar bereikt de bal nog maar net als eerste. Azar geeft een hoge lob. Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilioara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ciałko is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - NIHIL 0:2

17e minuut.
Telichowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Florea rent richting de bal. Florea probeert naar een medespeler te passen. Ilioara is nu in balbezit. Ilioara draait met de bal, schiet en ... Ručinský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Renner passt de bal met de wreef. Buday bereikt de bal nog maar net als eerste. Renoux geeft een lange en hoge pass. Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilioara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - NIHIL 0:3

30e minuut.
Renoux speelt de bal door. Daar is Relicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Relicki passt de bal met de wreef. Ilioara rent richting de bal. Ilioara draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - NIHIL 0:4

30e minuut.
Chudnosky komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Socorro geeft een lange en hoge pass. Daar is Ilioara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malagón maakt een afschuwelijke overtreding. Ilioara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Florea neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Renoux rent richting de bal. Renoux geeft de bal voor. Daar is Virga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciałko rent richting de bal. Ciałko draait met de bal, schiet en ... Paal! Ručinský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Renoux onderschept slim de pass. Renoux geeft de bal voor. Ciałko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciałko haalt uit met een fantastische trap. Ručinský werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ilioara rent richting de bal. Ilioara draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Telichowski kopt de bal weg. Renner heeft problemen om de bal te vangen. Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilioara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - NIHIL 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AAJMFC 74%, NIHIL 26%.
AAJMFC - NIHIL 0:5

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Chudnosky stond buitenspel. Olewiński komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Patera rent richting de bal. Patera passt de bal zonder na te denken. Socorro geeft een hoge lob. Ilioara rent richting de bal. Ilioara schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - NIHIL 0:6

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dranov komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Telichowski passt de bal zonder na te denken. Patera bereikt de bal nog maar net als eerste. Patera passt de bal in één keer door. Erden is nu in balbezit. Erden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ciałko is nu in balbezit. Aladal met een sublieme pass. Renner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilioara onderschept slim de pass. Ilioara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Malagón is nu in balbezit. Ilioara verovert de bal door een tackle van achteren. Ilioara haalt uit met een fantastische trap. Olewiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Virga probeert de bal aan de voet te houden. Ciałko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciałko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - NIHIL 0:7

68e minuut.
Klungelig pakt Renoux de bal. Renoux geeft een hoge lob. Malagón heeft problemen om de bal te vangen. Ilioara rent richting de bal. Ilioara schiet op doel. Olewiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Relicki de bal onder controle te krijgen. Renoux geeft een hoge lob. Daar is Blanc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciałko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciałko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Relicki rent richting de bal. Relicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - NIHIL 0:8

84e minuut.
Telichowski passt de bal met de wreef. Azar bereikt de bal nog maar net als eerste. Azar geeft de bal voor. Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilioara haalt uit met een fantastische trap. Olewiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Aladal is nu in balbezit. Ciałko onderschept slim de pass. Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilioara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - NIHIL 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AAJMFC 69%, NIHIL 31%.
AAJMFC - NIHIL 0:9